Οι σύγχρονοι "πρίγκηπες" και οι μαγεμένες "βασιλοπούλες" των παραμυθιών βρίσκονται στο διαδίκτυο

Ολοένα και περισσότεροι νέοι και νέες της Πάτρας ασχολούνται με το cyber sex και ψάχνονται για οπτικοακουστικές επαφές μέσω του διαδικτύου.

Το cyber sex αποτελεί την μόδα της εποχής στα social media, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί οι νέοι και οι νέες που βάζουν κάμερες στους υπολογιστές τους, προκειμένου να έχουν ακόμα μία πιο ζωντανή επαφή με τους «εραστές» τους, μέσω skype.

Παλιότερα τα άτομα που επιδίδονταν στο cyber sex, θεωρούταν, ειδικότερα στην κοινωνία της Πάτρας, είτε ιδιαίτερα μοναχικά, είτε λίγο «διαστροφικά» και ανώμαλα! Πλέον, ακόμα και οι νέοι που δεν είναι μόνοι τους, αλλά έχουνε κάποιο ταίρι, όταν θέλουν να ψαχθούν ερωτικά, αντί να πάνε για ένα ποτό ή οτιδήποτε άλλο, μπαίνουν στον υπολογιστή τους.

Μάλιστα, πολλά ζευγάρια με την ανοχή των συντρόφων τους ζητούνε ομαδικό cyber sex, με άλλα ζευγάρια, σε συγκεκριμένους διαδικτυακούς κύκλους, πιστεύοντας ότι αυτό θα τους προσφέρει ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κρίση της εποχής, έχει βοηθήσει αρκετά στην επέκταση του το cyber sex, καθώς πολλοί νέοι μη έχοντας τις οικονομικές δυνατότητες πλέον, κλείνονται σπίτια τους, αναζητώντας τον «ονειρικό» ερωτικό σύντροφο τους, στο διαδίκτυο, φτηνά και… παραμυθένια.