Είναι από τα πρώτα νέα που μαθαίνουμε σε ότι αφορά τις εκδηλώσεις της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2014!

Οι «ΜadHouse» δηλαδή οι Αβραάμ Καρτής, Απόστολος Μουσικάκης, Πλούταρχος Γαϊτανάρος (pluto) και οι συνεργάτες τους μας καλωσορίζουν στον κόσμο του Πατρινού καρναβαλιού με πολύ μουσική το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Οι MadHouse γεννήθηκαν το καλοκαίρι του 2012 και από τότε, η κοινή τους πορεία, αγάπη και αφοσίωση δεν είναι άλλη από την μουσική και την φαντασία... Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από mainstream κυρίως ήχους, σε dance, pop, house ύφος, έχοντας δικά τους, πρωτότυπα τραγούδια σε μουσική και στίχο, καθώς και κάποια re-edits και mash-ups, από ήδη γνωστά και αγαπημένα τραγούδια!

Το group απαρτίζεται απο DJ set, live φωνητικά και πλήκτρα. Έχουν συμμετάσχει live σε διάφορα clubs και εκδηλώσεις, καθώς επίσης έχουν λάβει μέρος και ως guest σε fashion show.

Τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο τους digital single με τίτλο "Summer Son", η γνωστή σε όλους επιτυχία των Texas, σε ένα άκρως dance re-edit. Στις αρχές Ιουλίου εμφανίζονται ζωντανά στην σκηνή των Πανελλαδικών Καλλιστείων Star Hellas 2013 παρουσιάζοντας άλλο ένα ακυκλοφόρητο single τους, με τίτλο "Rainbow"!

Κάτι μας λέει πως οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού φέτος θα είναι πολύ καλύτερες  αφού η σημερινή οικονομική πραγματικότητα αναγκάζει τον φορέα να προσαρμοστεί σε συνθήκες πολύ διαφορετικές από το παρελθόν και τα πληρώματα και καρναβαλιστές της Πάτρας να στηρίζουν το πρόγραμμα το οποίο ακόμα βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί.