Ο Αμερικανός κυνηγός ισχυρίζεται πως κατάφερε να πλησιάσει και να σκοτώσει τελικά τον θρυλικό Bigfoot ή Μεγαλοπόδαρο, αφού πρώτα τον δελέασε με... χοιρινά παϊδάκια

Ο Rick Dyer ισχυρίζεται πως σκότωσε το θρυλικό δίποδο ανθρωποειδές πλάσμα που έχει εξάψει τη φαντασία πολλών και μάλιστα δηλώνει έτοιμος να δείξει το κουφάρι του σε ολόκληρη την Αμερική.

Ήδη δημοσίευσε μια εικόνα του ανθρωποειδούς, που ισχυρίζεται ότι σκότωσε στο San Antonio του Τέξας, το Σεπτέμβριο του 2012.


Επιπλέον, περιέγραψε με γλαφυρές λεπτομέρειες το πώς έπιασε το πλάσμα. Όπως εξήγησε χρησιμοποίησε... χοιρινά παϊδάκια από ένα κατάστημα WalMart για να δελεάσει τον Μεγαλοπόδαρο. Ο Rick Dyer τον κατέγραψε σε βίντεο και κατόπιν το πυροβόλησε και μετέφερε το πτώμα σε «απόρρητη τοποθεσία», όπως λέει. Συνέχισε, δηλώνοντας πως πραγματοποιήθηκαν τεστ DNA και τρισδιάστατες σαρώσεις του σώματος, χωρίς όμως να έχει δημοσιεύσει τίποτα από αυτά.


Enhanced Images Of The Alleged Camper/Tent Bigfoot Footage

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, ο Dyer είχε δηλώσει πως «το Bigfoot είναι 100% αληθινό. Δεν υπάρχει κανένα ερώτημα ως προς αυτό. Θα καταγραφώ στην Ιστορία ως ο καλύτερος ανιχνευτής Bigfoot στον κόσμο».

Για την ιστορία πάντως, το παρελθόν του Dyer δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, μιας και είχε αναμειχθεί σε υπόθεση με Bigfoot που τελικά αποδείχτηκε απάτη.