Βιωματικό Σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού
Ελάτε να φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι!
Μέσα από το παιχνίδι γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Για θυμηθείτε πώς ήταν όταν ήμασταν παιδιά, τότε που ανακαλύπταμε τον κόσμο, και θέλαμε να αδράξουμε την κάθε στιγμή. Με την φαντασία μας μπορούσαμε να γίνουμε βροχή και σύννεφα, δράκοι και φωτιά. Τι λέτε μπορούμε και τώρα, ως ενήλικοι πλέον, να καταφέρουμε το ίδιο;
Μέσα από μία σειρά ασκήσεων (αυτοσυγκέντρωσης, χαλάρωσης, εμπιστοσύνης, παρατηρητικότητας), παιχνιδιών διαφόρων κατηγοριών ( παντομίμας, λόγου, μουσικά) και από δραματοποιήσεις και από αυτοσχεδιασμούς γινόμαστε ξανά παιδιά, κατανοώντας καλύτερα τις διάφορες πτυχές του εαυτού μας, αλλά και τους άλλους. Επικαλούμενοι το συναίσθημα, την ελευθερία της έκφρασης και τον αυθορμητισμό, εξοικειωνόμαστε με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Αναπτύσσοντας την φαντασία μας και την έκφραση μας, αποκτούμε παιγνιώδη διάθεση προσεγγίζοντας πιο εύκολα το παιδί να ανακαλύψει τον κόσμο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδαγωγούς νηπιαγωγούς και δασκάλους, θεατρολόγους και σε όποιον άλλο θέλει να δοκιμάσει να γίνει πάλι παιδί.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο καλλιτεχνικό εργαστήρι PARTS-PATRAS ARTS
από την θεατρολόγο-μουσικό ΖΩΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014.
Ώρες: 10:00- 14:00 και 16:00-20:00.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν την μέρα προτίμησης τους ως την
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 στη διεύθυνση:
Σατωβριάνδου 31,Πάτρα.
τηλ:2610005252
email:[email protected]
κόστος συμμετοχής:30 ευρώ.
Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.