«Μάγεψε» με τις γεύσεις και την διακόσμηση του, τον συντάκτη του «Τhe Food & Leisure Guide”!

To Beer Bar Q της Τριών Ναυάρχων, κρίθηκε από τους ειδικούς ως η «μπυραρία της χρονιάς για το 2013»! Η Ιωάννα Ανδριοπούλου ξεχώρισε τις καλύτερες στιγμές του ζύθου και μέσα σε αυτές και το στέκι πολλών Πατρινών.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: “Την μπυραρία της χρονιάς την ανακάλυψα στην φιλόξενη και κουλτουριάρικη Πάτρα! Η Beer Bar Q είναι ένας μεγάλος βιομηχανικός χώρος, με νότες από αγγλική pub βικτωριανής εποχής, εντυπωσιακό μπαρ, υπέροχη ατμόσφαιρα που σφύζει από νεανικές παρουσίες και διασκέδαση στο ζενίθ, την οποία συμπληρώνουν η ζωντανή μουσική και τα ωραία τακτικά events.  Το καλοφτιαγμένο και ποιοτικό φαγητό συμπληρώνουν την υπεροχή της, ενώ οι προσιτές τιμές εγγυώνται και οικονομική διασκέδαση. Και κάτι ακόμα σημαντικό: φιλική στον τετράποδο μικρό συνταξιδιώτη μου Άργο!»

Την δημοσίευση φιλοξένησε το συγκεκριμένο site που πρόκειται ουσιαστικά για το μοναδικό Ελληνικό γαστρονομικό-ταξιδιωτικό ιστότοπο με επώνυμη άποψη και κριτικές, που κρίνει αντικειμενικά εστιατόρια και κρασιά επειδή δεν δέχεται διαφήμιση.