Στο Ηράκλειο της Κρήτης  τον Μάιο του 2013 πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση του παραδοσιακού event “Μρ. Κρήτη 2013“. Ήταν τότε που ο Πατρινός Γιώργος Βασιλικόπουλος κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην κατηγορία του (junior body building).

Αυτό για τον Γιώργο δεν ήταν παρά η ανταμοιβή των προσπαθειών του να διατηρείται σε αυτή την φυσική κατάσταση από πολύ μικρός.

Ανήκει στην αφρόκρεμα του Bodybuilding και δεν το λέει ο ίδιος αλλά οι άνθρωποι του χώρου που παρακολουθούν την πορεία του.


Όπως ο ίδιος εξηγεί στο Patras Events “Η ζωή μου απαιτεί πειθαρχία. Στην διατροφή μου, στις ώρες που θα φάω, θα κοιμηθώ. Είναι δύσκολο αλλά αποτελεί τρόπο ζωής πλέον για μένα.»

Για τον αθλητή το 2013 ήταν μια πολύ δημιουργική περίοδος και χρονιά επιτυχιών. Στον αγώνα nabba & wff στις Σέρρες στις 1 Ιουνίου 2013 βγήκε 1ος στη κατηγορία junior bodybuilding και junior xtreeme body.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο αγώνας της «Nac mr & ms ellas» στις 9 Ιουνίου 2013 στην Αθήνα που κατέκτησε τη πρώτη θέση στο Junior bodybuilding και τέλος στο παγκόσμιο της nabba & wff στη Θεσσαλονίκη που πήρε πάλι τη πρώτη θέση (junior κατηγορία).

Το 2013 ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε και τα πήγε κάτι παραπάνω από καλά, άλλωστε αυτό ήταν το όνειρο του και το κατάφερε!

Όπως ο ίδιος λέει δεν τον νοιάζει αν τον κοιτούν λοξά στον δρόμο λόγω της σωματικής του διάπλασης, το συνήθισε. Τον νοιάζει που ένα από τα όνειρα του έγινε πραγματικότητα!

Εμείς του ευχόμαστε πολλές περισσότερες επιτυχίες για το 2014!



MR ΚΡΗΤΗ 2013 - GREEK KING