Θα λείπει κανείς από το πιο δυνατό party της πόλης;

To Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο Home by Megaro o Andrianos Papadeas! Σε κάθε μαγαζί που έχει παίξει μουσική έχει χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις  σε ένα ασύγκριτο ρεσιτάλ ηλεκτρονικών και progressive house ήχων.

Αυτό αναμένεται να επαναληφθεί στα decks που μαζί με τον dj Freespirit θα μας εκπλήξουν στην ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, που έχουμε συνηθίσει στο Home by Megaro !

Λίγα λόγια για τον Αδριανό Παπαδέα

Ξεκίνησε τις μουσικές του, το 1992, ως dj σε τοπικά σωματεία των Σπετσών όπου γεννήθηκε και αργότερα στην Πάρο. Αποφάσισε να αναλάβει την αγάπη του για deejaying ένα βήμα παραπέρα και έτσι μετακόμισε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική τεχνολογία, ενώ εργαζόταν ως dj και ηχολήπτης σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το 2005, αυτός κάνει το ντεμπούτο του ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο Best Radio 92,6, όπου έχει επιτέλους την ευκαιρία να παρουσιάσει μουσικές επιλογές του σε ένα ευρύτερο και μουσικά εκπαιδευμένο κοινό. Σύντομα γίνεται γνωστή για τη μελωδική ακόμη underground ήχο των ραδιοφωνικών εκπομπών του και η δημοτικότητά του αρχίζει να επεκταθεί σε ευρύτερο κοινό από όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το 2007 εντάχθηκε στην ομάδα του το πλήρωμα του δισκογραφική εταιρεία The Sound Of πάντα ως μεταφραστής και υπεύθυνος της διοργάνωσης. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί την πρώτη του συλλογή με τίτλο Κρυφές Αλήθεια. Η επιτυχία της συλλογής ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και djs στην Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 2008 Αδριανό κυκλοφορίες δεύτερη συλλογή του, Κρυφές Αλήθεια 2, το οποίο έγινε αμέσως ένα best seller στην dance μουσική στην Ελλάδα και αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η επιτυχία του είναι τίποτα, αλλά περιστασιακά. Τον Ιούνιο του 2009, Αδριανός ψηφίστηκε από το κοινό ως ένα από τα κορυφαία 5 djs στην Ελλάδα, στο διαγωνισμό Best DJ Awards.

Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφορεί το τρίτο και το τελευταίο κατάρτιση Κρυφές Αλήθειας 3, η οποία επίσης έγινε best seller, όπως Κρυφές Αλήθεια 1 και 2. Παράλληλα, εργάζεται σε δικές του παραγωγές και remix του για την The Sound Of Everything και Swift Records. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του μουσικό γούστο του στο Best Radio 92,6 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το βράδυ.