Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα, live, στο εξ’ ολοκλήρου ανανεωμένο Cabaret, κάθε Παρασκευή & Σάββατο


Οι ONIRAMA με τον μοναδικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, πραγματοποίησαν δυναμική επιστροφή στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου σε μία πρεμιέρα με αισθητική Cabaret. Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το club για να υποδεχθεί το αγαπημένο συγκρότημα στην Αθήνα και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του αλλά και με διασκευές γνωστών κομματιών. Ο χώρος του Cabaret ανανεώθηκε εξ’ολοκλήρου για να μπορέσει να φιλοξενήσει τους ONIRAMA και το αποτελέσμα, είναι ένα εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα!


Το πρόγραμμα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους παρευρισκομένους και ξεκίνησε με τους ταλαντούχους Μιχάλη Ζέη και Νατάσα Μηνδρινού, για να ανέβουν στη σκηνή οι ONIRAMA και να τους ξεσηκώσουν όλους που δεν σταμάτησαν να χορεύουν μέχρι το πρωί.


Οι ONIRAMA ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες των Χριστουγεννιάτικων τους εμφανίσεων στο Cabaret και θα μονοπωλούν τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας: 
Τρίτη 24/12 
Τετάρτη 25/12 
Παρασκευή 27/12 
Σάββατο 28/12 
Τρίτη 31/12 
Τετάρτη 01/01 

Και κάθε Παρασκευή και Σάββατο!


Το νέο εγχείρημα του επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στο Κολωνάκι, έτοιμο να ενθουσιάσει με τον ριζικά ανακαινισμένο χώρο, υπό τις δημιουργικές πινελιές του Αντώνη Καλογρίδη, αποτελώντας το νέο στέκι της Αθήνας. 

Cabaret, Πατριάρχου Ιωακείμ 43 & Πλουτάρχου 23, Κολωνάκι 
ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 6979112335