Εγκαίνια: Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, 20.00

Η Γκαλερί Cube, σας προσκαλεί και φέτος στην ομαδική έκθεση των συνεργατών της “μοιραζόμαστε την τέχνη ...”.

Η ιδέα του “μοιραζόμαστε την τέχνη ...”, ξεκίνησε από την ανάγκη του να απευθύνεται η τέχνη σε όλους και να υπάρχει η δυνατότητα της απόκτησης ενός πρωτότυπου έργου τέχνης από τον καθένα. Στην έκθεση συμμετέχουν παλιοί και νέοι συνεργάτες της Cube με πρωτότυπα έργα (ζωγραφική, φωτογραφία, κατασκευές) μικρών διαστάσεων σε συμβολικές τιμές ενώ κάποιοι από τους εικαστικούς αποφάσισαν να συμμετέχουν και με έργα μεσαίων διαστάσεων σε συμβολικές τιμές. Τα έργα της έκθεσης, θα μπορεί κάποιος να τα παραλάβει άμεσα και θα ανανεώνονται σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Παράλληλα, στη διάρκεια της έκθεσης ξεκινά και η διάθεση αντιγράφων μοναδικών, αλλά και αριθμημένων (limited edition) από επιλεγμένα έργα των συνεργατών της γκαλερί, ενώ παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα της επιλογής και παραγγελίας και από τα υπόλοιπα έργα των συγκεριμένων εικαστικών.
Ανάμεσα στους εικαστικούς που συμμετέχουν είναι οι: Ηλίας Αηδονίδης, Εύα Αποστολάτου, Έφη Αστερή, Αντώνης Βάος, Αγγελική Γερούκη, Νίκος Γιαβρόπουλος, Αντωνία Γρίβα, Έλλη Γρίβα, Άννα Καρατζά, Κατερίνα Κατσιούρα, Ένη Κούκουλα, Χρήστος Κουτσούκης, Μάκης Κυριακόπουλος, Μαρίνα Κωσταντάκη, Ανδρέας Λυμπεράτος, Μαρίζα Μαρινοπούλου, Χριστίνα Μήτρεντσε, Έλλη Μπαρμπαγιάννη, Κατερίνα Μπότσαρη, Ειρήνη Μπράττη, Ανδρέας Νικολάου, Κώστας Παναγιωτακόπουλος, Θανάσης Πανουτσόπουλος, Αντώνης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ηλίας Παπανικολάου, Ξενοφών Παπαευθυμίου, Γεωργία Παράσχη, Κωνσταντίνος Πάτσης, Κωνσταντίνος Πάτσιος, Αιμιλία Σερδάκη, Έρη Σκυργιάννη, Αθηνά Σουγλέρη, Βαγγέλης Τζερμιάς, Γιώργος Τσεριώνης, Μάκης Φιόρος, Γιάννης Χρηστάκος.


Εικαστικό κόσμημα: Ευαγγελία Αργυρού, Γεωργία Παρπαρούση, Νάγια Χατήρα. 
Στα πλαίσια της έκθεσης “μοιραζόμαστε την τέχνη ...”: 
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 (12.00 – 16.00), η Γκαλερί Cube, παρουσιάζει τα γούρια της Μιμίκας Χριστοδουλοπούλου για το 2014, σε χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου, με φύλλο χρυσού 22 kt και ασήμι. 
Στη νέα σειρά της dimitra–natural, με τίτλο “little sharings” κρύφτηκε κατά την παρασκευή τους ένα μικρό φυλακτό που περιμένει να το ανακαλύψετε ή να το χαρίσετε ... 
Τα γούρια σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την Γκαλερί Cube και θα φιλοξενούνται σε όλη τη διάρκεια των γιορτών. 

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 (12.00 – 16.00), η Γκαλερί Cube, ξεκινά τη διάθεση μοναδικών, αλλά και αριθμημένων (limited edition) επιζωγραφισμένων αντιγράφων και παρουσιάζει τα έργα μικρών διαστάσεων της Αθηνάς Σουγλέρη “Παράλληλοι κόσμοι”. 
Τα αντίγραφα(digital prints σε χαρτί ακουαρέλας 300 gr) δημιουργήθηκαν και θα διατίθενται αποκλειστικά από την γκαλερί, παράλληλα με τα πρωτότυπα έργα της εικαστικού.

Διάρκεια έκθεσης: 19 Δεκεμβρίου 2013 – 11 Ιανουαρίου 2014 

cube gallery ▪ Μιαούλη 39, 26222 Πάτρα ▪ τηλ. 2611110069 ▪ email: [email protected]