Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών αξιώσεων, ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει στην Πάτρα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια στο Θέατρο Λιθογραφείον.

15 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία, μαζί με τους Συνήθεις Ύποπτους, ο Χρήστος Θηβαίος έχει αναδειχθεί σε ένα από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της «γενιάς των τραγουδοποιών». Έχοντας γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των τελευταίων χρόνων, έχει καθιερώσει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο ύφος, με την ευαισθησία και την ποιητικότητα να είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά σε τραγούδια όπως το Ημερολόγιο, τις Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου, τις Μέρες Αδέσποτες, το Γορίλα κ.ά.

Παράλληλα, καθιερώθηκε και ως κορυφαίος σύγχρονος ερμηνευτής, στον οποίο σημαντικοί συνθέτες βρήκαν τον ιδανικό εκφραστή των τραγουδιών τους, χαρίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δύο δεκαετιών, όπως η Αγάπη (Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα) του Βασίλη Δημητρίου, η Μικρή Πατρίδα του Γιώργου Ανδρέου και φυσικά ο Άμλετ Της Σελήνης και το Δεν Είμαι Άλλος του Θάνου Μικρούτσικου.

Το φετινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, αλλά και τραγούδια που ίδιος αγαπά. Συμπαραστάτης σε αυτές τις εμφανίσεις του, ο πιο ταλαντούχος πιανίστας της νέας γενιάς, Μάξιμος Δράκος και η κορυφαία μουσικός Βάσω Δημητρίου στις κιθάρες.

Πληροφορίες:
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο)
Σημεία προπώλησης: Δισκοπωλείο Musical (2610.620.222), Βιβλιοπωλείο Discover (2610.624.916), Ηχότοπος art café (2611.104.069)
Διοργάνωση – Επιμέλεια Παραγωγής: BR3AK EV3NT (www.br3akev3nt.com)
Οργάνωση Παραγωγής STRAY MUSIC.


Χρήστος Θηβαίος - Ημερολόγιο


ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ - Ο ΑΜΛΕΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣΧρήστος Θηβαίος ~ Δεν Είμαι Άλλος


Πόσο πολύ σ' αγάπησα Χρήστος Θηβαίος