Την Παρασκευή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας - Νίκος Πλέας: "Για μένα είναι έτσι και αλλιώς οι πρωταθλητές μου"

Κορυφώνονται οι προπονήσεις για τους τέσσερις πυγμάχους της Παναχαϊκής που θα δώσουν το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας της Α΄ Κατηγορίας. Το πρωτάθλημα ξεκινά την Παρασκευή στις 13 Δεκέμβρη στην Ελευθερούπολη και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 16 του μήνα.

Οι τέσσερις «κοκκινόμαυροι» πυγμάχοι που θα προσπαθήσουν για ακόμα μία χρονιά να φέρνουν στην Παναχαϊκή και στην Πάτρα μετάλλια είναι ο Άγγελος Μπέης στα 81 κιλά, ο Παυσανία Γουρζελάς στα 91 κιλά, ο Γιώργος Γεωργόπουλος στα 91 κιλά και ο Νίκος Γασπαρινάτος.

Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα στο οποίο η Παναχαϊκή έχει δημιουργήσει την δική της παράδοση, με τελευταίο παράδειγμα αυτό της περασμένης σεζόν όπου οι αθλητές της την ανέδειξαν σε πολυνίκη σύλλογο.

Λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση των αθλητών για το πρωτάθλημα και ενώ οι προπονήσεις τους έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί,  οι δηλώσεις του τεχνικού τους Νίκου Πλέα είναι συγκινητικές.

«Αυτή η ομάδα των αθλητών μου με τα αποτελέσματα που έχει καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια με έμαθε να βλέπω αισιόδοξα κάθε συμμετοχή μας σε πανελλήνια πρωταθλήματα και όχι μόνο» αναφέρει.

Συνεχίζει δε λέγοντας: «Η προετοιμασία τους κύλησε ομαλά και μάλιστα με πολύ καλή διάθεση για νέες διακρίσεις. Θέλω να πιστεύω οι «4 for u» (αυτοί ξέρουν τι σημαίνει) θα βρεθούν στις καλύτερες αγωνιστικές ημέρες ώστε να είναι μέσα στα μετάλλια.

Πριν  ακόμη ξεκινήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορία ανδρών οφείλω να τους εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ αυτούς τους αθλητές όπου μόνο και μόνο για την αγάπη τους σε αυτό που κάνουν (χωρίς κανένα ατομικό «θέλω») έκαναν την ομάδα μας μια μεγάλη οικογένεια. Για μένα είναι έτσι και αλλιώς οι πρωταθλητές μου».


Παναχαϊκή: Πολυνίκης Σύλλογος 2012