Στον απόηχο της κόντρας Κ. Αντζουλάτου και Δημοτικής Αρχής

Στον απόηχο της κόντρας του Ομίλου Αντζουλάτου και της Δημοτικής Αρχής με φόντο την «Πολιτεία», με το θέμα να έχει πάρει την νομική οδό και τον Δήμο να έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται.

Ο Πατρινός επιχειρηματίες δήλωσε για το θέμα στην εφημερίδα «Γνώμη»: «Κάποιοι δυστυχώς έχουν κατανοήσει λάθος τα πράγματα σε αυτή την πόλη. Πως ήθελαν να κάνουν αυτοψία σε ένα χώρο από την στιγμή που απουσίαζα; Και από πότε κάνουμε ελέγχους στην Πολιτεία; Κανονικά αυτοί οι κύριοι θα έπρεπε να σέβονται όσους δημιουργούν ανάπτυξη και κρατούν ζωντανούς τέτοιους χώρους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όποιος θέλει να κάνει τον βοσκό, να μάθει να δίνει και φαγητό στα πρόβατα». Από την πλευρά της δημοτικής αρχής ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Βαφέας μιλώντας στην εκπομπή στην εκπομπή των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή, στον Antenna Πάτρας 105.3, τόνισε:

«Το θέμα με τον κύριο Αντζουλάτο δεν είναι προσωπικό, ούτε υπάρχει καμία διένεξη μαζί του», ενώ υπογράμμισε ότι οφείλονται ενοίκια πάνω από 300.000 ευρώ από τον Οκτώβριο του 2010. Η συνέχεια πάντως θα δοθεί στα δικαστήρια αφού η υπόθεση της οφειλής θα εκδικαστεί τον προσεχή Ιανουάριο.