Πριν λίγες μέρες, μπούκαρε στο πλατό του «Dancing With the stars» και προκάλεσε αναστάτωση στους συμμετέχοντες.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι από το Αίγιο.Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του ο Φάνης Λαμπρόπουλος γεννήθηκε ένα θλιμμένο απόγευμα Πέμπτης του 1984. Ζύγιζε μόλις όσο 3 χούφτες φακές.

Σπούδασε γεωπόνος και αγαπάει πολύ τα φυτά εσωτερικού χώρου . Αλλά επειδή ακριβώς τα αγαπάει πολύ, αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών του για να τα προστατεύσει...

Η πρώτη επαφή του Φάνη με την ShowBiz έγινε μέσα από την σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΙ ''Συντέλεια'' . Η πρώτη φορά ήταν αρκετή για να μαγευτεί ο τηλεοπτικός φακός από την λαμπερή του παρουσία... Μετά, όλα τα άλλα ήρθαν από μόνα τους…Ραδιόφωνο, ίντερνετ, παραστάσεις, χρήμα, δόξα και γυναίκες τον παρέσυραν σε δύσκολα μονοπάτια της ζωής…

Τώρα πια, ο Φάνης  ζει απομονωμένος σε μία μικρή βίλα στην Εκάλη μαζί με τις 8 γάτες του και πρωτοστατεί στον αγώνα comedy που κάνει το Αnt1 webtv plus, κάνοντας κάθε εβδομάδα «’Ο,τι του Φανή» και ανακρίνοντας τους Έλληνες celebrities που τολμούν να κάτσουν απέναντί του για «Ένα στα γρήγορα».

Μέχρι στιγμής στην καρέκλα του «Ένα στα γρήγορα» έχουν κάτσει η Mαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Λιανός και ακολουθούν οι εξής:

Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Μπεκατώρου, Λευτέρης Πανταζής και πολλοί άλλοι!

Στο παρακάτω βίντεο ζητά από την Πόπη Τσαπανίδου να τον παντρευτεί ταζοντάς της προίκα στο Αίγιο.


Ο Φάνης και η Πόπη η Τσαπανίδου