Την Κυριακή στις 8 Δεκεμβρίου

To Αthens Offcial Event έρχεται την Κυριακή στις 8 Δεκέμβρη από το Skoda club Πελοποννήσου. Μετά από μία σειρά επιτυχημένων event στην Πελοπόννησο τώρα έχει σειρά και η Αθήνα. Το Skoda club Πελοποννήσου την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 διοργανώνει ΑΤΗΕΝS OFFICIAL EVENT για όλους τους κατόχους και φίλους των οχημάτων Skoda στις εγκαταστάσεις της Skoda Interauto στην λεωφόρο Λαυρίου 47.

Για όλους εμάς πέρα από όμορφες εκδρομές και τα πρωτοποριακά event στόχος μας είναι η ενημέρωση μας και για θέματα οδικής και οδηγικής ασφάλειας -Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση και test drive το ολοκαίνουργιο skoda rapid spaceback -Την ημέρα του Event θα γίνει δωρεάν τεχνικός έλεγχος των οχημάτων από το τεχνικό τμήμα της Skoda Interauto- έλεγχος τεχνικός-ηλεκτρολογικός-διαγνωστικός-καμπάνιες- αναβαθμίσεις και ότι θέλετε να ρωτήσετε τους τεχνικούς για κάθε απορία σας. - Θα γίνει test drive σε όλα τα νέα μοντέλα της Skoda. Οctavia-rapid-citigo-Yeti-rapid spaceback. -Στον χώρο θα υπάρχει Άγιος Βασίλης για τους μικρούς μας φίλους και θα γίνουν κληρώσεις με διάφορα δωράκια για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους.

Μαζί μας θα βρίσκεται και ειδικός διασώστης της εταιρείας Mondial Assistance, τoυ μεγαλύτερου Ομίλου οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας. Ο Όμιλος Mondial Assistance, εδώ και εξήντα (60) χρόνια, εξυπηρετεί σε ετήσια βάση 250 εκατομμύρια άτομα, δηλαδή περίπου το 4% του συνολικού πληθυσμού της γης. Με την αρωγή της Mondial Assistance θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούμε σε περίπτωση ατυχήματος και να ανταλλάξουμε ευχές λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Σας περιμένουμε όλους σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση!


Αthens Offcial Event από το Skoda club Πελοποννήσου