Φέτος τις διακοπές των Χριστουγέννων μπορείτε να τις κερδίσετε… Το Malo café bar οργανώνει για πρώτη φορά τουρνουά TICHU και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε και να κερδίσετε πλούσια δώρα αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που είναι 400 ευρώ.

Οι ομάδες θα ριχτούν στη μάχη για την πρόκριση στο ανανεωμένο χώρο του Malo! Από σήμερα 27 Νοεμβρίου τρέξτε να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα παιχνίδι διασκεδαστικό που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Είναι ένα εύκολο παιχνίδι, με κάρτες σαν της τράπουλας αλλά πιο εντυπωσιακές που έχει τις ρίζες του από παλιό κινέζικο παιχνίδι. Μαζεύεις πόντους μαζί με την ομάδα σου και δοκιμάζεις την τύχη σου…

Τα έπαθλα: 1ο έπαθλο = 400 ευρώ, 2ο έπαθλο= 1 φιάλη, 3ο έπαθλο= δωρεάν καφές για 1 εβδομάδα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο μαγαζί στην Γεροκωστοπούλου 20, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου και στα τηλέφωνα 6982861962 – 69729579777. Οι εγγραφές παρατείνονται γι αυτό τρέξτε!

Υπάρχουν βέβαια και άλλα επιτραπέζια καθώς και ζεστά ροφήματα για τους φίλους που δεν παίζουν tichu. Το Malo café bar ανανεώθηκε και αποτελεί meeting point για όλους όσους θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από την δουλεία τους και όχι μόνο.