Η PLAYMOBIL και η Φαίη Σκορδά υποδέχονται τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για στιγμές χαράς και ξέγνοιαστου παιχνιδιού στο PLAYMOBIL FunPark

Η PLAYMOBIL Hellas στo πλαίσιo του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, το PLAYMOBIL play & give, το οποίο υλοποιείται για δεύτερη φορά, προσκάλεσε τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου για να ζήσουν από κοντά την μαγευτική εμπειρία του PLAYMOBIL FunPark.


Τα παιδιά του Συλλόγου, έπαιξαν με τα αγαπημένα τους PLAYMOBIL και ψυχαγωγήθηκαν στον χώρο του πάρκου με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Με τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» έπαιξε και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, ambassador του προγράμματος PLAYMOBIL play & give, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος, τη συγκινητική ευαισθησία που επιδεικνύει η PLAYMOBIL για τα παιδιά σε ανάγκη, αλλά και στο αξιέπαινο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».


Το PLAYMOBIL play & give είναι μια πρωτοποριακή ενέργεια για την PLAYMOBIL διεθνώς, η οποία αναδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη της στα άρρωστα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των συλλεκτικών φιγούρων θα διατεθεί στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για την ενίσχυση του νέου του έργου: τη δημιουργία της  Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία θα εξασφαλίσει σε όλα παιδιά που το χρειάζονται το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους, που σήμερα το αποκτούν με δυσκολία και συχνά με μεγάλο κόστος.


Οι νέες φιγούρες PLAYMOBIL play & give - η παραμυθένια Βασίλισσα και ο γενναίος Ιππότης - γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό. Ήδη διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.playmobil.gr , www.elpida.org