Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων την Δευτέρα, 24 Αυγούστου, στο πλαίσιο του έργου της ολοκληρωμένης αστικής ανάπτυξης του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, που αφορά την Κάτω Πόλη, θα κλείσει για όλα τα οχήματα η διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη και Παντανάσσης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν από τον ανάδοχο, εργασίες που προβλέπονται από την μελέτη.
Επίσης, την μεθεπόμενη Δευτέρα, 31 Αυγούστου, θα κλείσει για τον ίδιο λόγο, η διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη και Γεροκωστοπούλου.
Η κυκλοφορία της οδού Καραϊσκάκη από τη Δευτέρα και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, θα διοχετεύεται στην οδό Κορίνθου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.
Όμως δεν θα είναι μόνο αυτό το πρόβλημα των οδηγών καθώς δεν θα μπορούν να ανέβουν την οδό Ερμού που είναι κλειστή στο ύψος της Μαιζώνος. Δεν θα μπορούν να ανέλθουν ή να κατέλθουν την οδό Γερμανού, που παραμένει κλειστή επί δύο περίπου εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό της σε σημείο όπου υπέστη ζημιές από φωτιά ακατοίκητο σπίτι.
Δεν θα μπορούν να περάσουν από την Αλ. Υψηλάντου, που έχει αποκλειστεί λόγω έργων στο ύψος της οδού Ερμού.
Δείτε επίσης
