Πρόγραμμα & Περιγραφές των προβολών από την Πέμπτη 14/11 στα Ster Cinemas

STER CINEMAS VESOMARE
ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ 17, Πάτρα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 14/11/2013 - 20/11/2013

Αίθουσα 1 Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ - ENEMY WITHIN
Σαβ - Κυρ: 15:50, 18:10, 20:20, 22:30
Πεμ - Παρ & Δευ - Τετ: 18:10, 20:20, 22:30

Αίθουσα 2 ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2 (ΜΕΤ/ΜΕΝΟ) - DESPICABLE ME 2 GR
Σαβ - Κυρ: 15:10, 17:10, 19:10
Πεμ - Παρ & Δευ - Τετ: 19:10

Αίθουσα 2 ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ - ESCAPE PLAN
Πεμ - Τετ: 21:15, 23:40

Αίθουσα 3 FREE BIRDS GR (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)
Σαβ - Κυρ: 15:40, 17:40, 19:40
Πεμ - Παρ & Τρ - Τετ: 19:40

Αίθουσα 3 ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ 2 - INSIDIOUS 2
Πεμ - Κυρ & Τρ - Τετ: 21:40, 23:50

Αίθουσα 4 FREE BIRDS GR
Σαβ - Κυρ: 14:00, 16:00

Αίθουσα 4 Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ 3D - BATTLE OF THE YEAR: THE DREAM TEAM 3D
Πεμ - Τετ: 18:00

Αίθουσα 4 GRAVITY 3D
Πεμ - Τετ: 20:00, 22:00, 00:00

Αίθουσα 5 FREE BIRDS 3D GR (METΑΓ/ΜΕΝΟ)
Σαβ: 15:00, 17:00
Κυρ: 15:00

Αίθουσα 5 GRAVITY 3D
Κυρ: 17:00, 19:00, 21:00, 23:00
Πεμ - Σαβ & Δευ - Τετ: 19:00, 21:00, 23:00

Αίθουσα 6 GRAVITY
Σαβ - Κυρ: 15:30, 17:30, 19:30, 21:30, 23:30
Πεμ - Παρ & Δευ - Τετ: 19:30, 21:30, 23:30

Αίθουσα 7 ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ 2 (ΜΕΤ/ΜΕΝΟ) - CLOUDY 2 WITH A CHANCE OF MEATBALLS GR
Σαβ - Κυρ: 14:20, 16:20, 18:20
Πεμ - Παρ & Δευ - Τετ: 18:20

Αίθουσα 7 ΌΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ - ALL IS LOST
Πεμ - Τετ: 20:10, 22:20

Αίθουσα 8 ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 2 (ΜΕΤ/ΜΕΝΟ) - THE SMURFS 2 GR
Σαβ - Κυρ: 15:20, 17:20

Αίθουσα 8 FREE BIRDS GR
Δευ: 19:40

Αίθουσα 8 CAPTAIN PHILLIPS
Πεμ - Κυρ & Τρ - Τετ: 19:20, 22:10
Δευ: 22:10

FREE BIRDS (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

Σκηνοθεσία: Τζίμι Χέιγουορντ
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 91’
Ο Jake είναι μεγαλόσωμος και παρορμητικός. Ο Reggie είναι αφελής και καλόψυχος. Το μόνο που τους ενώνει, εκτός από το γεγονός ότι είναι γαλοπούλες, είναι η μοίρα τους να καταλήξουν πάνω σε μια πιατέλα στο γιορτινό τραπέζι. Έτσι, αποφασίζουν να κλέψουν μια χρονομηχανή και να επιστρέψουν πίσω στον 17ο αιώνα, τότε που ξεκίνησε η παράδοση να τρώνε γαλοπούλα την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στόχος τους: να αφαιρέσουν το πιάτο γαλοπούλας από το εορταστικό μενού.

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ - BATTLE OF THE YEAR: THE DREAM TEAM ΣΕ 3D

Σκηνοθεσία: Μπένσον Λι
Πρωταγωνιστούν: Τζος Χολογουέι, Λαζ Αλόνσο, Τζος Πεκ, Κέιτι Λοτζ, Κρις Μπράουν
Κατηγορία: Μιούζικαλ
Διάρκεια: 110’
To “Battle of the Year” είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες του breakdancing, ένα ετήσιο τουρνουά που προσελκύει τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Κι όμως, η Αμερική, η χώρα απ’ όπου προέρχεται το συγκεκριμένο χορευτικό στυλ δεν έχει κερδίσει εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Το πρώην b-boy (όπως αποκαλούνται οι χορευτές) και νυν άρχοντας της Hip Hop, Dante έχει βάλει σκοπό να αποκαταστήσει τη φήμη της αμερικάνικης breakdance κουλτούρας κι επιστρατεύει τον σκληροτράχηλο Blake (Josh Holloway), έναν πρώην προπονητή μπάσκετ, για να αναλάβει την ομάδα του. Πιστεύοντας στη θεωρία ότι ο κατάλληλος προπονητής μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ομάδα να φτάσει στην κορυφή, οι δυο τους δημιουργούν μια Dream Team με τα καλύτερα b-boys της χώρας. Έχοντας μόνο 3 μήνες στη διάθεση του μέχρι τους αγώνες, ο Blake πρέπει να εφαρμόσει όλες τις τακτικές που ξέρει για να δέσει τα δώδεκα ταλαντούχα άτομα σε μία ομάδα, που θα φέρει πίσω στη Αμερική το τρόπαιο που της αξίζει.

Σ’ ΑΓΑΠΩ - HOW I LIVE NOW

Σκηνοθεσία: Κέβιν ΜακΝτόναλντ
Πρωταγωνιστούν: Σίρσα Ρόναν, Τζωρτζ ΜακΚέυ, Τομ Χόλαντ, Χάρλευ Μπερντ
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 101’
Η Ντέιζυ είναι μια Νεοϋορκέζα έφηβη με πολλά προβλήματα. Ο πατέρας της είναι απών και η μητέρα της πέθανε όταν γεννήθηκε. Μεγαλώνοντας ελπίζει ότι η ζωή της θα καλυτερεύσει. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν ο πατέρας της την στέλνει να περάσει το καλοκαίρι στην Αγγλική ύπαιθρο παρέα με τα θετά της ξαδέρφια, που δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Η άμυνα της όμως απέναντι σε κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να την πλησιάσει είναι η επιθετικότητα. Μόνο ο μεγάλος της ξάδερφος καταφέρνει να την καταλάβει. Η σπίθα της γνωριμίας τους φουντώνει σε μια έντονη αγάπη που θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο της. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος όμως ξεσπά και στέλνει τ’ αγόρια στον πόλεμο και τα κορίτσια σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η Ντέιζυ θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να βρεθεί ξανά στο πλευρό του αγαπημένου της και να του πει άλλη μια φορά Σ’ΑΓΑΠΩ.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ – ENEMY WITHIN

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσεμπερόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Ζορμπά, Aριάδνη Καβαλιέρου, Γιώργος Γάλλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Aντώνης Καρυστινός, Ηλίας Μουλάς, Vesela Kazakova, Tudor Chirila, Κωνσταντίνος Μωραΐτης
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 100’
Ένας από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες του ελληνικού κινηματογράφου, ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, μετά την επιτυχημένη «Πίσω Πόρτα», επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την πιο δυνατή και αληθινή ταινία της καριέρας του. O σκηνοθέτης τοποθετεί σε πρώτο πλάνο, έναν αμετανόητα ιδεολόγο γεωπόνο, καταγράφοντας αποφασιστικά και αναδεικνύοντας με γρήγορους ρυθμούς την χαμένη ισορροπία, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά, στην Ελλάδα του σήμερα. Ο Μανώλης Μαυροματάκης υποδύεται έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας, τον 48άχρονο οικογενειάρχη Κώστα Στασινό, ο οποίος ζει ήρεμα σε μια μονοκατοικία στη Νέα Σμύρνη με τη γυναίκα του Ράνια και τα δυο παιδιά τους, την 14χρονη Λουίζα και τον 17χρονο Ανδρέα. Η λεηλασία του σπιτιού τους από μια αδίστακτη συμμορία τους φέρνει αντιμέτωπους με τα πιο δύσκολα διλήμματα της ζωής.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΛ (ΚΕΦΑΛΑΙΑ 1 & 2) - LA VIE D’ADELE: CHAPITRES 1 & 2

Σκηνοθεσία: Αμπντελατίφ Κεσίς
Πρωταγωνιστούν: Αντέλ Εξαρχόπουλος, Λέα Σεντού, Τζερεμί Λαέρτ, Κατρίν Σαλέ
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 179’
Η Αντέλ (Adèle Exarchopolous), μαθήτρια λυκείου, 15 χρονών, ονειρεύεται να βρει τον έρωτα και αρχίζει να εξερευνά την σεξουαλική της ταυτότητα. Η σχέση της με έναν συμμαθητή της έχει άδοξο τέλος, χωρίς ποτέ να της προκαλέσει το ενδιαφέρον και την ερωτική ένταση που λαχταρά να ανακαλύψει. Η ζωή της ανατρέπεται από τη στιγμή που θα συναντήσει τυχαία μια νύχτα την Έμμα (Léa Seydoux), ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά. Μαζί θα ζήσουν μια έντονη ερωτική σχέση γεμάτη πάθος, αλλά και αγάπη. Η Έμμα βοηθά την Αντέλ όχι μόνο να ανακαλύψει τη σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση αλλά και να προσδιορίσει τη ταυτότητα της σαν ενήλικη γυναίκα.

GRAVITY ΚΑΙ ΣΕ 3D

Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν
Πρωταγωνιστούν: Σάντρα Μπούλοκ, Τζορτζ Κλούνεϊ
Κατηγορία: Επιστημονικής Φαντασίας
Διάρκεια: 91’
Η Μπούλοκ πρωταγωνιστεί ως η Δρ Ράιαν Στόουν, μια λαμπρή ιατρική μηχανικός στο πρώτο της διαστημικό ταξίδι, συνοδευόμενη από τον βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι (Κλούνεϊ), στο τιμόνι της τελευταίας του πτήσης, πριν τη συνταξιοδότηση. Αλλά σ’ ένα φαινομενικά συνηθισμένο διαστημικό περίπατο, επέρχεται η καταστροφή. Το διαστημικό λεωφορείο καταστρέφεται, αφήνοντας τους Στόουν και Κοβάλσκι ολομόναχους – δεμένους μόνο μεταξύ τους, να στροβιλίζονται στο απέραντο σκοτάδι του διαστήματος. Η εκκωφαντική σιωπή τους δείχνει πως έχουν χάσει κάθε επαφή με την Γη... και μαζί κάθε πιθανότητα διάσωσης. Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα τους, κατατρώει το λιγοστό οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Ο μόνος δρόμος της σωτηρίας ίσως να σημαίνει πως πρέπει να πάνε ακόμη παραπέρα, στην τρομακτική απεραντοσύνη του σύμπαντος.

ΟΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ - ALL IS LOST

Σκηνοθεσία: Τζέι Σι Τσάντορ
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 106’
Βαθιά στον Ινδικό Ωκεανό σε ένα μοναχικό ταξίδι, ένας ιστιοπλόος μεγάλης ηλικίας αλλά εξαιρετικής φυσικής κατάστασης, ξυπνάει και ανακαλύπτει ότι το 12 μέτρων κότερό του έχει παρασυρθεί πλέοντας έρμαιο στη μέση του ωκεανού μετά από σύγκρουση με κοντέινερ πλοίου. Με τα όργανα πλοήγησης και τον ασύρματο χαλασμένα, ο άνδρας πλέει, άθελά του προς το μάτι μιας βίαιης καταιγίδας. Παρά την επιτυχία του να μπαλώσει το ρήγμα στο σκαρί, ο άνδρας μόλις και μετά βίας επιβιώνει της τρικυμίας. Χρησιμοποιώντας μόνο έναν εξάντα και ναυτικούς χάρτες για να χαρτογραφήσει τη διαδρομή του, αναγκάζεται να αφεθεί στα ρεύματα του ωκεανού για να τον μεταφέρουν σε ένα θαλάσσιο δρόμο, ελπίζοντας να συναντήσει ένα διερχόμενο σκάφος. Μα με τον ανελέητο ήλιο, τους καρχαρίες γύρω του και τις πενιχρές προμήθειές του να τελειώνουν, ο πάντα επινοητικός ναύτης σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη θνητότητά του.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ - ESCAPE PLAN

Σκηνοθεσία: Μίκαελ Χάφστρομ
Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζέιμς Καβίζελ
Κατηγορία: Δράσης
Διάρκεια: 116’
Ο Ρέι Μπρέσλιν, ένας μηχανικός ο οποίος έχει καταδικαστεί άδικα για ένα έγκλημα, θα βρεθεί στη φυλακή την οποία έχει σχεδιάσει ο ίδιος, και με τη βοήθεια του συγκρατούμενού του Εμίλ (Σβαρτζενέγκερ) θα προσπαθήσει να δραπετεύσει.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν
Ακούγονται οι: Πάτρικ Γουίλσον, Ρόουζ Μπερν, Λιν Σέι, Τάι Σίμπκινς, Μπάρμπαρα Χέρσει
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 106’
Η Renai Lambert (Rose Byrne) ανακαλύπτει το πτώμα ενός δολοφονημένου μέντιουμ, της Elise Rainier (Lin Shaye). Ο σύζυγός της Josh Lambert (Patrick Wilson) θεωρείται ο κύριος ύποπτος. Από το ανακριτικό υλικό και τις έρευνες της αστυνομίας δεν προκύπτουν στοιχεία ενοχής του. Έτσι, η οικογένεια θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Οι ρυθμοί όμως κάθε άλλο παρά κανονικοί θα είναι για την οικογένεια Lambert. Εντωμεταξύ οι πρώην βοηθοί της Elise, Specs (Leigh Whannell) και Tucker (Angus Sampson) έρχονται σε επαφή με ένα άλλο μέντιουμ, τον Carl (Steve Coulter), για να τους βοηθήσει να έρθουν σε επαφή με τη μεντορά τους. Όμως, καθώς ερευνούν το φόνο, θα ανακαλύψουν πολλά στοιχεία που συνδέουν τον Josh Lambert με τα απόκοσμα όντα που τον έχουν στοιχειώσει, φτάνοντας κοντά στη σκοτεινή αλήθεια που συνδέει τον χώρο και τον χρόνο, τη ζωή και τον θάνατο.

CAPTAIN PHILLIPS

Σκηνοθεσία: Πολ Γκρίνγκρας
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Κάθριν Κίνερ, Μαξ Μαρτινι, Barkhad Abdi, Chris Mulkey
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 134’
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το Captain Phillips διηγείται μια πολύπτυχη ιστορία σύγχρονης πειρατείας που συγκλόνισε την Αμερική το 2009, αφού πρόκειται για το πρώτο περιστατικό κατάληψης αμερικανικού πλοίου που σημειώθηκε τα τελευταία διακόσια χρόνια. Την πλοκή πυροδοτεί η κατάληψη του αμερικανικού φορτηγού πλοίου Maersk Alabama από Σομαλούς πειρατές. Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στον Captain Phillips (Tom Hanks) και τον Σομαλό ομόλογό του (Barkhad Abdi), καθώς και οι δύο θα εμπλακούν σε διαπραγματεύσεις που αφορούν ανθρώπινες ζωές, αλλά και οικονομικές δυνάμεις που είναι εκτός του ελέγχου τους.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν
Ακούγονται οι: Πάτρικ Γουίλσον, Ρόουζ Μπερν, Λιν Σέι, Τάι Σίμπκινς, Μπάρμπαρα Χέρσει
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 106’
Η Renai Lambert (Rose Byrne) ανακαλύπτει το πτώμα ενός δολοφονημένου μέντιουμ, της Elise Rainier (Lin Shaye). Ο σύζυγός της Josh Lambert (Patrick Wilson) θεωρείται ο κύριος ύποπτος. Από το ανακριτικό υλικό και τις έρευνες της αστυνομίας δεν προκύπτουν στοιχεία ενοχής του. Έτσι, η οικογένεια θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Οι ρυθμοί όμως κάθε άλλο παρά κανονικοί θα είναι για την οικογένεια Lambert. Εντωμεταξύ οι πρώην βοηθοί της Elise, Specs (Leigh Whannell) και Tucker (Angus Sampson) έρχονται σε επαφή με ένα άλλο μέντιουμ, τον Carl (Steve Coulter), για να τους βοηθήσει να έρθουν σε επαφή με τη μεντορά τους. Όμως, καθώς ερευνούν το φόνο, θα ανακαλύψουν πολλά στοιχεία που συνδέουν τον Josh Lambert με τα απόκοσμα όντα που τον έχουν στοιχειώσει, φτάνοντας κοντά στη σκοτεινή αλήθεια που συνδέει τον χώρο και τον χρόνο, τη ζωή και τον θάνατο.

PRISONERS

Σκηνοθεσία: Ντενί Βιλνέβ
Πρωταγωνιστούν: Χιου Τζάκμαν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Βαϊόλα Ντέιβις, Πολ Ντέινο, Μελίσα Λίο
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 153’
Ο Χιου Τζάκμαν στο ρόλο του απελπισμένου πατέρα και ο Τζέικ Τζίλενχαλ στο ρόλο του αστυνομικού που έχει αναλάβει την υπόθεση, προσπαθούν με κάθε τρόπο να λύσουν το μυστήριο. Δυστυχώς, όμως το μόνο στοιχείο που έχουν είναι ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός συλλαμβάνεται αλλά λόγω ανεπαρκών αποδείξεων αφήνεται ελεύθερος. Ο πατέρας της 6χρόνης μικρής, με μοναδικό στόχο να βρει την κόρη του, θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια, παίρνοντας το νόμο στα χέρια του.

ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ 2 - CLOUDY 2 WITH A CHANCE OF MEATBALLS (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Σκηνοθεσία: Κόντι Κάμερον, Κρις Περν
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 95’
Η ιδιοφυΐα του εφευρέτη Flint Lockwood επιτέλους αναγνωρίζεται όταν το είδωλό του, Chester V, τον προσλαμβάνει στην εταιρεία The Live Corp Company, μαζί με τους καλύτερους και λαμπρότερους εφευρέτες του κόσμου. Το όνειρο του Flint ήταν ανέκαθεν να αναγνωριστεί ως μέγας εφευρέτης, αλλά όλα αλλάζουν όταν ανακαλύπτει ότι η κακόφημη μηχανή του -η οποία μετατρέπει το νερό σε φαγητό- εξακολουθεί να λειτουργεί παράγοντας μεταλλαγμένα υβρίδια τροφίμων, τα "foodimals". Ο Flint και οι φίλοι του αναλαμβάνουν μία ακόμα διασκεδαστική αποστολή, παλεύοντας με πεινασμένους τακόδειλους, γαριδομπαντζήδες, τυραράχνες και άλλα πλάσματα τροφίμων.

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2 - DESPICABLE ME 2 (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Σκηνοθεσία: Πιέρ Κοφέν, Κρις Ρενό
Ακούγονται οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 98’
Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 2 - THE SMURFS 2 (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Σκηνοθεσία: Ράτζα Γκοσνέλ
Παίζουν: Νιλ Πάτρικ Χάρις, Μπρένταν Γκλίζον
Ακούγονται οι: Φοίβος Ριμενας, Φώτης Πετρίδης, Τηλέμαχος Κρεβαϊκας, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλίας Ζερβός
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 105’
Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ. Έτσι, ο Δρακουμέλ την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι, εκεί που όλοι τον θεωρούν ως τον σπουδαιότερο μάγο του κόσμου. Ο Μπαμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου – τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη- για να τη φέρουν πίσω. Όμως η Στρουμφίτα, που πάντα πίστευε ότι ήταν διαφορετική από τα άλλα Στρουμφ, αισθάνεται ότι βρήκε τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στα Πειραχτήρια και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να πειστεί ότι το Στρουμφοχωριό δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνη.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ – PLANES (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ)

Σκηνοθεσία: Κλέι Χολ
Ακούγονται οι: Γιώργος Καπουτζίδης, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Σαπουντζής, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Σοφία Τσάκα
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 96'
Ο Dusty είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια, όπως ότι ο Dusty δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες και το κυριότερο ότι τρέμει τα ύψη. Παρόλους του φόβους του και χάρη στην ενθάρρυνση του μέντορα του Skipper, ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο πρωταγωνιστής με τον ένα κινητήρα και τους μόλις 680 ίππους του καταφέρνει να κριθεί, οριακά βέβαια, υποψήφιος για να διαγωνιστεί.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ - THE COUNSELOR
Σκηνοθεσία: Ρίντλει Σκότ
Ακούγονται οι: Μάικλ Φασμπέντερ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπράντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 117’
«Αν ως φίλο σου ορίζεις κάποιον που θα πέθαινε για σένα, τότε λυπάμαι αλλά δεν έχεις φίλους!»
Αναρωτιέσαι ποιος να είναι ο λόγος που μπλέκουν οι Μάικλ Φασμπέντερ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπράντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουζ και Κάμερον Ντίαζ σε μια εκρηκτική ιστορία παρανομίας και ναρκωτικών;
Ένας από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες όλων των εποχών, ο Ρίντλει Σκότ ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ, συγγραφέα Κόρμαν ΜακΚάρθι (“Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους”) και χρησιμοποιεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, με σκοπό να στήσει ένα παθιασμένο κινηματογραφικό θρίλερ γεμάτο ένταση και αλλόκοτα εφιαλτικό χιούμορ.

THE HUNGER GAMES: ΦΩΤΙΑ - THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE
Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Γούντι Χάρελσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Στάνλει Τούτσι, Λένι Κράβιτζ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Σαμ Κλάφλιν, Τζέφρι Ράιτ, Τζένα Μαλόουν, Αμάντα Πλάμερ
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια: 146’
Η ταινία αποτελεί την συνέχεια της ταινίας ΤΗΕ HUNGER GAMES (ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ 2012) και βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της τριλογίας της αμερικανίδας συγγραφέως Σούζαν Κόλινς.
Η Κάτνις καταφέρνει να επιβιώσει στους 74ους Αγώνες Πείνας και επιστρέφει νικήτρια στην πατρίδα της μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα. Τώρα οι δύο τους πρέπει να φύγουν από τα σπίτια και τις οικογένειες τους και να ξεκινήσουν την «Περιοδεία της Νίκης» σε όλες τις περιφέρειες της Πάνεμ. Κατά την διάρκεια της περιοδείας φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει , μια μικρή σπίθα αρκεί για να ξεσπάσει επανάσταση σε όλες τις περιφέρειες. Παρόλα αυτά η Κάπιτολ εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο και όλοι με αρχηγό τον Πρόεδρο Σνόου ετοιμάζονται για τους 75ους Αγώνες Πείνας, τους Αγώνες που θα αλλάξουν την Πανεμ για πάντα.

STER CINEMAS VESOMARE
ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ 17, Πάτρα
Τηλέφωνο κρατήσεων από σταθερό: 801 801 7837
Τηλέφωνο κρατήσεων από κινητό: 210 8092690