Η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πριν ταξιδέψουν για τις Βρυξέλλες, όπου εκεί έδωσαν μια συναυλία για καλό σκοπό, τράκαραν στην Αττική Οδό και σώθηκαν από θαύμα.

Η Άννα Βίσση μείωσε την ταχύτητά της ώστε να αποφύγει το αυτοκίνητο που μπήκε μπροστά της και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που κατευθυνόταν και εκείνος προς το αεροδρόμιο με το δικό του αυτοκίνητο, δεν κατάφερε να κόψει ταχύτητα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της Άννας, αφού πρώτα έκανε πέντε στροφές στο οδόστρωμα. 

Ο Κωσνταντίνος Χριστοφόρου είπε χαρακτηριστικά στο Hello: «Μόνο ως τραγική ειρωνεία μπορώ να το δω το συγκεκριμένο συμβάν. Πόσο πιθανόν είναι να ξεκινάει ένας άνθρωπος από το σπίτι του στην Εκάλη και ένας άλλος από τα Ιλίσια και να συγκρουστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες στην Αττική Οδό; Και όμως συνέβη! Μόλις βγήκαμε από τα αυτοκίνητά μας και συνειδητοποιήσαμε τι συνέβη και είδαμε ότι είμαστε καλά κατευθυνθήκαμε αμέσως στο αεροδρόμιο. Ήταν ένα πολύ σοβαρό ατύχημα από το οποίο σωθήκαμε στην κυριολεξία από θαύμα. Μη ρωτήσετε για τον ασυνείδητο οδηγό, εξαφανίστηκε στη στιγμή. Σωθήκαμε χάρη στα πολύ καλά αντανακλαστικά μας και στο Θεό».