Το Helmos Mountain Festival προσέφερε στο κοινό του ένα ολοκληρωμένο ταξίδι εμπειριών, γεμάτο εικόνες, ήχους, δραστηριότητες και στιγμές που μένουν αξέχαστες. Μέσα στο μοναδικό φυσικό τοπίο του Χελμού, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα φεστιβάλ που συνδυάζει τη μουσική με την επαφή με τη φύση, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Την Κυριακή, το ενδιαφέρον στράφηκε στις σκηνές του φεστιβάλ, όπου αγαπημένοι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το κοινό με τις εμφανίσεις τους. Στο Alpine Stage, οι Χατζηφραγκέτα έδωσαν τον δικό τους εκρηκτικό ρυθμό, ενώ ο Δημήτρης Μυστακίδης χάρισε στο κοινό μια δυνατή μουσική παρουσία, γεμάτη συναίσθημα και αυθεντικότητα.
Στο Main Stage το πρόγραμμα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Ο Βέβηλος ανέβασε την ένταση, ενώ ο Μίλτος Πασχαλίδης πρόσφερε στιγμές συγκίνησης και τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό. Τη σκυτάλη πήραν οι Πυξ Λαξ, κλείνοντας τη βραδιά με τραγούδια που έχουν σημαδέψει γενιές και με το κοινό να συμμετέχει δυναμικά.
Δείτε επίσης



