Θετικά σχολίασε ο Πάνος Μουζουράκης την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2026 από τον Ακύλα, επισημαίνοντας πως είχαν συνεργαστεί στο «The Voice», ενώ παράλληλα εξέφρασε τη στήριξή του προς τις χώρες που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.
Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» που προβλήθηκε την Τρίτη 21 Απριλίου, θυμίζοντας πως ο Ακύλας είχε λάβει μέρος στην 8η σεζόν του «The Voice» στην ομάδα του. Σε ό,τι αφορά στην απόφασή του να συμμετάσχει φέτος στη Eurovision με το «Ferto» ο Πάνος Μουζουράκης τον συνεχάρη δημόσια, ωστόσο τόνισε ότι τάσσεται με τις χώρες που δεν θα λάβουν μέρος στον μουσικό διαγωνισμό.
Όπως είπε ο τραγουδιστής: «Ο Ακύλας ήταν στην ομάδα μου. Μπράβο στον Ακύλα και μπράβο που μπόρεσε και το έκανε αυτό. Εγώ είμαι πιο πολύ με τις χώρες που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό».
Δείτε το βίντεο εδώ
Δείτε επίσης
