Ένα νέο περιστατικό απάτης με πρόσχημα επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα απασχολεί τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, μια γυναίκα κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πατρών ότι εξαπατήθηκε από άτομα τα οποία της παρουσιάστηκαν ως ειδικοί στον τομέα των επενδύσεων σε ψηφιακά νομίσματα. Οι δράστες φέρονται να την έπεισαν να ακολουθήσει συγκεκριμένες οδηγίες, υποσχόμενοι σημαντικά κέρδη.
Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στα οικονομικά της στοιχεία και να μεταφέρουν χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Το ποσό που χάθηκε υπολογίζεται ότι αγγίζει τις 10.000 ευρώ.
Η καταγγελία έχει ήδη τεθεί υπό διερεύνηση, με τις αρμόδιες αρχές να πραγματοποιούν έρευνα για τον εντοπισμό των υπευθύνων και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Δείτε επίσης
