Δηλώσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον με το Don’t Forget the Lyrics στον ΑΝΤ1 παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου. Τη γνωστή τραγουδίστρια εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Σε Βλέπω”.
«Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει από αρχές Σεπτεμβρίου. Γιατί όχι να μην κάνουμε και μία δεύτερη σεζόν; Περιμένουμε να προβληθούν και τα υπόλοιπα επεισόδια που έχουμε γυρίσει και να δει το κανάλι τι θα κάνει, είναι ακόμα νωρίς», ξεκαθαρίζει η Έλλη Κοκκίνου.
«Δεν έχω ιδέα τι θα κάνει το κανάλι, ήταν μια έκπληξη για μένα η πρόταση. Είμαι έτσι κι αλλιώς πολύ χαρούμενη που έγινε, γιατί πέρασα πάρα πολύ ωραία», επισημαίνει η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση.
«Από κει και πέρα παίζουν πάρα πολλά ρόλο και τις αποφάσεις τις παίρνει το κανάλι», σημειώνει κλείνοντας η Έλλη Κοκκίνου για το μουσικό τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει φέτος στον ΑΝΤ1.
Δείτε επίσης
