Το πανέμορφο ορεινό χωριό της Ζαχλωρούς βρίσκεται 180 χλμ. από την Αθήνα, κοντά στα Καλάβρυτα, χωμένο μέσα στην πυκνή βλάστηση στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Η γραφικότητα συνεχίζεται με τρόπο ιδανικό, καθώς ακριβώς απέναντι βρίσκεται ο σταθμός του ΟΣΕ απ' όπου περνάει ο οδοντωτός, ένα all time classic της περιοχής: Είναι το τρενάκι προς Διακοπτό και Καλάβρυτα, το οποίο αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, έχει φτάσει η ώρα να δοκιμάσετε.

Η απόσταση από την πόλη των Καλαβρύτων είναι μόλις 5 χλμ, 15 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και 30χλμ. από το Διακοπτό.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις φυσικές ομορφιές του χωριού και να επισκεφθεί τις ιστορικές Μονές της Αγίας Λαύρας και του Μέγα Σπηλαίου που απέχουν από το χωριό 3 και 8 χλμ. αντίστοιχα.

Οικονομική διαμονή στα καινούρια και πλήρως εξοπλισμένα μας ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταλύματα στα Καλάβρυτα.

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή φιλοξενία μας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενώνες που διαθέτουμε στα Καλάβρυτα, με τη σύγχρονη αντίληψη παροχής υπηρεσιών, δημιουργήσαμε το “Όνειρο Ζαχλωρούς“ που αποτελείται από πολυτελής πέτρινες κατοικίες, ξενώνα, εστιατόριο και καφετέρια, για να κάνουμε ευχάριστη και άνετη τη διανομή σας στη Ζαχλωρού Καλαβρύτων.

Διαθέτουμε ξενοδοχείο στην Ζαχλωρού στα Καλάβρυτα με όλες τις ανέσεις.

Επίσης διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένες πολυτελείς σουίτες στα Καλάβρυτα.