Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η τηλεοπτική επιστροφή της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, “Στο Παρά Πέντε” μιας και πολύ σύντομα το κοινό του MEGA θα είναι σε θέση να δει το reunion των αγαπημένων του ηρώων.
Μια αξέχαστη βραδιά, ένα πάρτι γενεθλίων για μια θρυλική σειρά που όλοι αγαπήσαμε έρχεται σε λίγο καιρό να μας θυμίσει μια διαφορετική εποχή και πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης.
Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, ήρθε στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού το πρώτο teaser από αυτή την πολυαναμενόμενη επιστροφή της κωμωδίας που εμπνεύστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης και έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2005.
Στα εν λόγω ελάχιστα δευτερόλεπτα διακρίνουμε την κεντρική πεντάδα των πρωταγωνιστών να εισβάλλει στο πλατό κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου για να συναντήσουν το κοινό. Ο λόγος βεβαίως για τον Γιώργο Καπουτζίδη, την Σμαράγδα Καρύδη, τον Αργύρη Αγγέλου, την Αγγελική Λάμπρη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Δείτε επίσης
