Λίγα λόγια για το Group 122

Μια φορά και έναν καιρό στο λιμάνι τις Πάτρας κατέφτασε ένα ιστιοπλόο γεμάτο ιππότες και μισθοφόρους, με σκοπό να επισκεφθούν το κάστρο της πόλης όπου εκεί είχαν χάσει την ζωή τους οι γενναίοι πρόγονοι τους. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Σερ Παπουτσωμένος Γάτος...ένας μεγάλος γάτος με μπότες, καπέλο και με το σπαθί στο χέρι, που έδωσε την εντολή να κατεβουν και να μπούν στο κάστρο. Ο ήλιος έπεφτε και το σκοτάδι απλωνόταν παντού...τα σύννεφα γέμισαν τον ουρανό, και άρχισε να βρέχει.... Οι στρατιώτες κοιτάχτηκαν με βλέμμα φοβισμένο...
"Στρατηγέ μου, μήπως πρέπει να περιμένουμε ως αύριο;" ρώτησαν φοβισμένοι οι στρατιώτες.
"Όχι,τώρα θα πάμε!" είπε ο Παπουτσωμένος Γάτος με επιβλητική φωνή.
Φτάνοντας στο κάστρο ακούγονταν βοές, η βροχή έπεφτε με δύναμη, ο αέρας φυσούσε δυνατά και όλοι αισθάνθηκαν ότι τους παρατηρούσαν. Ξαφνικά τους επιτέθηκαν βαμπίρ και πέφτοντας οι αστραπές φώτιζαν τα αγριεμένα βλέμματά τους. Η μάχη ξεκίνησε ανάμεσα στον Παπουτσωμένο Γάτο και την αρχηγό των βαμπίρ,την Κασσάνδρα... Η απελπισία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των στρατιωτών γιατί έβλεπαν τον έναν μετά τον άλλο να χάνουν την μάχη με τα βαμπίρ.
Ο Παπουτσωμένος Γάτος ύστερα από συγκλονιστική μάχη νικήθηκε από την Κασσάνδρα....η Κασσάνδρα όμως δεν τον σκότωσε, απλά τον δάγκωσε ώστε να μεταμορφωθεί σε έναν όμορφο Κόμη...Ύστερα από δυο μέρες η μεταμόρφωση είχε ολοκληρωθεί και πλέον ο Παπουτσωμένος Γάτος είχε αλλάξει...είχε γίνει ένας πανέμορφος Κόμης Γατούλας και μαζί με την Κασσάνδρα βασίλεψαν στο Κομιτάτο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Φωτογραφίες του Group 122


Videos του Group 122


Videos του Group 122