Η εκδήλωση διοργανώθηκε τη Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2025 στην αίθουσα τύπου «Αλέκα Σιούλη» του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δρομέων για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι δρομικών Συλλόγων, μέλη του Συλλόγου και φίλοι δρομείς.

Την συζήτηση άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του Φειδιππίδη κ. Νίκος Αργυρόπουλος, Βαλκανιονίκης Μαραθωνίου, Πανελληνιονίκης με τις 99 συμμετοχές στον Μαραθώνιο δρόμο, μεταφέροντας εμπειρίες ζωής και γνώση στους δρομείς.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κ. Κώστας Σερεμέτης καθηγητής φυσικής αγωγής προπονητής κλασσικού αθλητισμού επίπεδου Α διαιτολόγος/διατροφολόγος σύμβουλος αθλητικής διατροφής, μεταφέροντας στους δρομείς διατροφικές συμβουλές πριν & μετά το Μαραθώνιο.


Τέλος την ανάλυση έκλεισε ο καταξιωμένος προπονητής στίβου, καθηγητής φυσικής αγωγής προπονητής κλασσικού αθλητισμού επίπεδου Α, με εξειδίκευση στις μεσαίες-μεγάλες αποστάσεις, κ. Ιωάννης Δαγκόγλου, ο οποίος έδωσε χρήσιμες πληροφορίες στους δρομείς για την προπόνηση των τελευταίων ημερών και τις μεθόδους αποκατάστασης μετά το πέρας του Μαραθωνίου.

Ο Πρόεδρος του ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» κ. Αντώνης Κατσίκης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους ομιλούντες Νίκο Αργυρόπουλο, Κώστα Σερεμέτη, Γιάννη Δαγκόγλου, και τους συμμετέχοντες για την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους, ευχήθηκε σε όλους τους δρομείς καλή επιτυχία στον αγώνα και έναν υγιή τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο!