Θλίψη, κανείς δε μπορεί να το πιστέψει ότι σήμερα το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν σε ρεπορτάζ ο 54χρονος κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παυλάκης, πατέρας δύο παιδιών, από ανακοπή καρδιάς.

Ήταν μαζί με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή και κάλυπταν το ρεπορτάζ για τη χαμηλή στάθμη στο φράγμα του Μόρνου στην Φωκίδα.

Στο δρόμο από το χωριό Κάλλιο μέχρι το Λοιδορίκι και ενώ βρισκόντουσαν σε δύο διαφορετικά οχήματα ο 54χρονος έκανε νόημα στον Κ. Φλαμή ότι δεν αισθάνεται καλά.

Σταμάτησαν αμέσως τα οχήματα και ο δημοσιογράφος κάλεσε γιατρό για οδηγίες. Ο Γιώργος Παυλάκης ένιωσε καλύτερα, ρωτήθηκε αν έχει σάκχαρο, απάντησε θετικά και έλαβε δύο καραμέλες χάρη στις οποίες προσωρινά συνήλθε.

Συνέχισαν την πορεία τους μέχρι το Κέντρο Υγείας Λοιδορικίου και ο Γιώργος Παυλάκης οδηγούσε κανονικά και όταν πάρκαρε στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας υπέστη σοβαρό επεισόδιο.

Τρεις γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, του έκαναν ΚΑΡΠΑ 45 λεπτά και ό,τι άλλο προβλέπεται, όμως δυστυχώς ήταν αργά.