Τρία χρόνια ζωής γιορτάζει ο οργανωμένος σύνδεσμος οπαδών της Παναχαϊκής  την Κυριακή (6/10), «Nortenos Patras – Nuestra Familia» και τα μέλη του δίνουν ένα μεγάλο παρτι  στο γήπεδο της ομάδας, στην Αγυιά, στον… ναό του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
«2010-2013 . 3 χρόνια ζωής του συνδέσμου. 3 χρόνια αγώνα για την αναγέννηση του οπαδικού κινήματος της ομάδας. 3 χρόνια εναντίον όλων όσων δε σέβονται τα πιστεύω μας.

3 χρόνια ανιδιοτελούς, ανεξάρτητης και ελεύθερης προσφοράς στην ιδέα της Παναχαϊκής. Σε χρόνια δύσκολα που τα πάντα γύρω μας θα μπορούσαν να μας είχαν σε απόλυτη παρακμή, εμείς δεν το βάζουμε κάτω και ούτε ποτέ θα τα παρατήσουμε.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί ένα party, μια γιορτή για να τιμήσουμε τα 3 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου. Είναι καλεσμένοι όλοι, όσοι μας έχουν στηρίξει ηθικά, οικονομικά με τη παρουσία τους σε κερκίδες, εκδρομές ,δράσεις του συνδέσμου βοηθώντας ταχύτατα στην ενδυνάμωση μας.

Είναι καλεσμένοι όλοι οι οπαδοί της ομάδας κάθε ηλικίας. Αυτή η γιορτή ,θέλουμε να αποτελέσει μια γιορτή για την ομάδα ,όπως εμείς την ονειρευόμαστε, θέλουμε να είναι ένα μήνυμα ότι η φλόγα παραμένει ζωντανή και πως πλησιάζει η ώρα που όλα θα αλλάξουν.

Τόπος: Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Στάδιο Κ.Δαβουρλής. Μέσα στον "ναό" της Αγυιάς εκεί που επιβάλλεται να βρίσκεται κάθε τμήμα του συλλόγου , θέλουμε να δώσουμε το έναυσμα για την νέα αρχή που γίνεται από την μεριά μας ώστε να πολεμήσουμε την απαξίωση που αντιμετωπίζει η ομάδα στην πόλη λόγω τψν κινήσεων των παραγόντων .

Κυριακή (6/10) στις 19: 00 θα ξεκινήσει η γιορτή μας. Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 , Graffiti, dj set, Έκθεση Φωτογραφιών, Προβολή Βίντεο και άφθονη μπύρα ,σουβλάκια, κουβέντα για την ομάδα ,τον σύνδεσμο και έπειτα μουσική μέχρι όσο μας πάρει ,θα είναι το σκηνικό της βραδιάς. Με την καλύτερη διάθεση σκάμε μύτη όλοι στο ναό την Κυριακή για να περάσουμε μια βραδιά γεμάτη Παναχαϊκή, ζώντας πάλι δυνατά ,στιγμές των 3 χρόνων.

Όλοι εκεί ενωμένοι για την ομάδα, το σύνδεσμο, τους αγώνες μας για το όνειρο.

KEEP THE FLAME ALIVE
NORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA

122 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ».