Ο Δήμος -μετά τα καθόλου κολακευτικά σχόλια που δέχθηκε γνωστή Πατρινή μετά τον σχολιασμό της σχετικά με την αφισοκόλληση- αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα συγκεκριμένα σχόλια και ανέβασε την παρακάτω ανακοίνωση στη σελίδα του στο FB.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση του Δήμου:
Η σελίδα του Δήμου Πατρέων στο facebook έχει σκοπό ενημερωτικό και όχι την αντιπαράθεση επί προσωπικού των αναγνωστών και ακολούθων της σελίδας. Ο σκοπός αυτός εξυπηρετείται και χωρίς την ύπαρξη σχολίων. Οι ύβρεις μεταξύ των σχολιαστών στις αναρτήσεις δεν γίνονται αποδεκτές και τις τελευταίες ώρες οι υβριστικοί διάλογοι μεταξύ των σχολιαστών έχουν πολλαπλασιαστεί, κατόπιν αυτού τα σχόλια στις αναρτήσεις θα απενεργοποιηθούν. Οι αναρτήσεις θα μπορούν να κοινοποιηθούν


Αντίδραση είχαμε και από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πάτρα – Ενωμένη” Κώστα Σβόλη ο οποίος έγραψε:

Καταγγέλλουμε τους διαχειριστές της «Σελίδας», σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, του Δήμου Πατρέων, για τη φιλοξενία σε πρόσφατη ανάρτηση υβριστικών, προσβλητικών και σεξιστικών σχολίων, που είχαν ως στόχο συμπολίτισσά μας.

Θα ζητήσουμε, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11/6/2025, από τη Δημοτική Αρχή, αφενός να μας ενημερώσει ποιοι διαχειρίζονται τις αναρτήσεις στη συγκεκριμένη «Σελίδα» και αφετέρου να καταδικάσει το απαράδεκτο αυτό γεγονός.

Οφείλουμε, ως κοινωνία, να καταδικάσουμε και να απομονώσουμε φασίστες και ρατσιστές.

Η αθλιότητα κάποιων και η τοξικότητα χαρακτηρίζει τους ίδιους και όσους τους αποδέχονται.