Μετά τις επιτυχημένες βραδιές σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με "Μία αγκαλιά τραγούδια" συνεχίζει το καλοκαιρινό της ταξίδι. Στις 4 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ,  η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάνει στάση στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας και τραγουδά για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Ένα απόσταγμα από αγαπημένα μας τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική της δισκογραφία. Τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί στην ψυχή και την καρδιά μας, τραγούδια που με την φωνή της θα μας ταξιδέψουν, θα μας κάνουν να ξεχαστούμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε…

Μαζί της μία εξαιρετική ομάδα μουσικών, πέντε υπέροχοι σολίστες με ταλέντο και φαντασία, αλλά και ένας νέος τραγουδιστής -του οποίου η Άλκηστις επιμελήθηκε το καινούργιο cd- ένας πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Γιώργος Περρής.

Οι καλλιτέχνες θα ξεδιπλώσουν στην σκηνή το πάθος και την τρυφερότητα, θα μας απογειώσουν με τα φτερά της μουσικής, θα αυτοσχεδιάσουν, θα μας εκπλήξουν με τις εναλλαγές των τραγουδιών, θα μας χαρίσουν μία μεγάλη, ζεστή αγκαλιά τραγούδια, με ρομαντικές στιγμές, ροκ στιγμιότυπα αλλά και εικόνες από την μουσική της διαδρομή.

“Μία αγκαλιά τραγούδια” γεμάτη μουσικές συνομιλίες από τα αγαπημένα μας και όχι μόνο…

Μουσικοί:
Πιάνο: Θωμάς Κοντογιώργης
Βιολί: Kώστας Καρακατσάνης
Μπάσσο: Αγγελος Παπαδάτος
Ακορντεόν : Θάνος Σταυρίδης
Κρουστά: Αλέξης Κώστας

Η συναυλία είναι από την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών, του Τμήματος Πατρών του Ε.Ε.Σ. και της Ομάδας «Ε».

Εισιτήρια, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 15 ευρώ και 12 ευρώ τα φοιτητικά, προπωλούνται στα εξής σημεία: Γραφεία Φλόγας Πάτρας τηλ. 2610276021 (Φιλοποίμενος 28), Musical Record Shop (Ρήγα Φεραίου 127) και Βιβλιοπωλείο DISCOVER (Πατρέως 30).