Την εντιμότητά του έδειξε ένας υπάλληλος της ΔΥΠΑ στην Πάτρα, καθώς βρήκε τσάντα με 18.000 ευρώ και την παρέδωσε αμέσως στην Αστυνομία.

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή, με τον υπάλληλο να μιλάει στον Σκάι για τις κινήσεις που έκανε αφού εντόπισε την τσάντα με το χρηματικό ποσό.

«Εκείνη τη στιγμή ρώτησα μια συνάδερφο security μήπως ήταν δικό της, μου είπε όχι και στη συνέχεια ανοίγοντάς το είδα ότι είχε δεσμίδες από χρήματα», είπε αρχικά ο κ. Κώστας Παπανδρέου και συνέχισε:


Έντιμη πράξη που συγκινεί: Ο υπάλληλος ΔΥΠΑ που βρήκε 18.000 ευρώ και τα παρέδωσε μιλά στον ΣΚΑΪ

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάρω τηλέφωνο την Ασφάλεια Πατρών, όπως και το έκανα. Δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή να τα κρατήσω, τα χρήματα δεν ήταν δικά μου. Πιστέψτε με, αν θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα είναι να δώσουμε προς τα παιδιά μας τις αξίες αυτές, για να τις μεταδώσουν στις επόμενες γενιές και να έχουμε ένα καλύτερο αύριο. Αμέσως λοιπόν πήρα την Ασφάλεια να δω μήπως ο άνθρωπος τα έχει χάσει και πήρα και το 100 να είναι και αυτοί ενήμεροι».