Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε μέσα από βίντεο στο TikTok, καταγγέλλοντας τηλεοπτικές εκπομπές, ειδησεογραφικά sites και δημοσιογράφους για τα ρεπορτάζ που τη θέλουν να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και να διατηρεί σχέση με τον Νίκο Παππά. Με έντονο ύφος, η Instagrammer διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ερωτική σύνδεση με τον ευρωβουλευτή, ξεκαθαρίζοντας ότι τη συγκεκριμένη βραδιά διασκέδαζε στα μπουζούκια αποκλειστικά με την παρέα της.
Παράλληλα, κατήγγειλε τη χρήση του ονόματός της για clickbait, κατηγορώντας τα μέσα ενημέρωσης ότι δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις εις βάρος της. Υπογράμμισε πως, ως μητέρα, δεν μπορεί να επιτρέπει τη διασπορά αναληθών πληροφοριών για την προσωπική της ζωή, ενώ προχώρησε και σε επίσημη διάψευση μέσω δελτίου Τύπου.
Στο ίδιο βίντεο τόνισε, ότι υπήρξε πάντα μονογαμική και αφοσιωμένη στις σχέσεις της και απέρριψε κάθε ισχυρισμό περί εφήμερων σχέσεων. Κλείνοντας, επισήμανε πως δεν θα αφήσει πλέον τέτοια δημοσιεύματα να πλήττουν την υπόληψή της και γι’ αυτό προχώρησε σε επίσημη διάψευση μέσω δελτίου Τύπου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιείται το όνομά της για παραπλανητικούς σκοπούς.
Στο βίντεο που ανέβασε, ακούγεται να λέει αρχικά: «Άφησα τον Πάρη σχολείο και γύρισα σπίτι τώρα με λίγο ήσυχο κεφάλι και ηρεμία να μιλήσουμε λίγο για ένα θέμα το οποίο έχει βουίξει ο τόπος τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο που λες βρέθηκα στην Αθήνα για να πάρω τον Παρούλη από τον Δημήτρη, και βγήκαμε μαζί με την κολλητή μου, το αγόρι της και την παρέα μας από Αθήνα στα μπουζούκια. Τι το θελα η έρημη και τόλμησα να βγω;» και πρόσθεσε: «Για να ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και να δω δεκάδες δημοσιεύματα σε όλα τα “αξιόλογα” και μη περιοδικά, online σάιτ και έπειτα σε εκπομπές κλπ να μου χρεώνουν σχέση ερωτική αναστροφή με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μιλάω, δεν συναναστρέφομαι, δεν χόρευα, δεν τσουγκρίσαμε το ποτήρι μας, δεν δεν δεν. Ο λόγος για τέτοια άρθρα με τίτλους “ξεφάντωσαν στα μπουζούκια”, “όλη η αλήθεια για την σχέση τους”», συμπλήρωσε.
@j.touni Αρκετά ανέχτηκα τόσα χρόνια με ΨΕΜΑΤΑ & συκοφαντίες επειδή απλά πουλάει το όνομα μου!!! Εχω ένα παιδί να προστατεύσω και δεν είμαι υποχρεωμένη πια να τα ανέχομαι! Η συμπεριφορά αυτή πέρα από απαράδεκτη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Χθες έβγαλα για πρώτη φορά στην ζωή μου δελτίο τύπου να «προειδοποιήσω» σχετικά όλους όσους κακόβουλα και ψευδώς με διαβάλουν. Στο εξής οι απαντήσεις μου δεν θα γίνονται μόνο μέσω social, αλλά θα κινούμαι νομικά! Εχω ένα μικρό παιδί να προστατέψω, και εάν δεν νοιάζει εσάς και την ανύπαρκτη δεοντολογία σας, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! #fyp #foryou #tiktokgreece #jtouni #touni πρωτότυπος ήχος - Ioanna Touni