Τη δεύτερη νίκη της μέσα σε διάστημα δέκα ημερών επί του Προμηθέα, πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου (08/02) η ΑΕΚ Betsson BC.

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στην άμυνα για σχεδόν 30 λεπτά αγώνα, και έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Χέιλ και Κουζμίνσκας, η «Ένωση» επικράτησε με το εντυπωσιακό 91-71 των Πατρινών στη «Sune Arena» για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL!

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα ανέβηκε στο 10-8 και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα όπου οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στην 5η θέση και στο 8-10.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Χέιλ με 22 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, με τον Κουζμίνσκας να προσθέτει 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ, για τον Προμηθέα ξεχώρισε ο Γουόκερ με 19 πόντους, αναφέρει το sport-fm.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 42-35, 66-52, 91-71.