Αν αναζητάτε μια ξεχωριστή εμπειρία για την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12), το Mela Restaurant στην περιοχή του Ρίου είναι ο απόλυτος προορισμός.

Με ένα ειδικά επιμελημένο μενού degustation έξι πιάτων, ο γνωστός chef Διονύσιος Σαρακίνης υπόσχεται να μετατρέψει τη βραδιά σας σε μια γαστρονομική γιορτή.

Το μενού ξεκινά με μια τερίνα πατάτας που συνοδεύεται από κατσικίσιο τυρί, guanciale και πούδρα αυγού, συνεχίζει με μια βελούδινη κρεμμυδόσουπα και κορυφώνεται με πιάτα όπως το Beef Wellington – μια σύνθεση υψηλής γαστρονομίας με mix άγριων μανιταριών και βουτυρένιο φύλλο. Για επιδόρπιο, η Bavaroise φυστικιού Αιγίνης με λευκή σοκολάτα υπόσχεται ένα φινάλε γεμάτο γεύση και φαντασία.


Ο χώρος του Mela, διακοσμημένος γιορτινά, δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για μια βραδιά γεμάτη ζεστασιά και κομψότητα.

Το τζάκι και ο φωτισμός ενισχύουν την αίσθηση της φιλοξενίας, κάνοντας τον επισκέπτη να νιώσει σαν στο σπίτι του, με μια δόση πολυτέλειας.

Αυτό το ρεβεγιόν είναι η ιδανική ευκαιρία να απολαύσετε τις γιορτές με στυλ, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μην αργήσετε να κλείσετε τη θέση σας – μια τέτοια βραδιά είναι αναμφίβολα ανεπανάληπτη!

Κόστος: 60€ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνει το κρασί)

Ώρα έναρξης μετά τις 20:00


Info

Διεύθυνση: Ελευθερίας 25, Ρίο
Τηλέφωνο: 261 099 2148
Email: [email protected]
Facebook: Mela Restaurant rio

Site: mela.gr