Νέος γύρος ανησυχίας για τους φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς εδώ και λίγες ώρες, για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα, δεν έχουν πρόσβαση στις διαδικτυακές υπηρεσίες του εκπαιδευτικού ιδρύματος .
Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για κάποια βλάβη ή για νεα κυβερνοεπιθεση, ενώ φοιτητές τονίζουν ότι τουλάχιστον τις τελευταίες ώρες δεν μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα του οργανισμού. Άγνωστο επίσης είναι αν το ζήτημα και αυτή την φορά, έχει να κάνει με το σύνολο των τμημάτων ή με μερος αυτών.
Στις αρχές Νοεμβρίου, το σύστημα του ΕΑΠ είχε πέσει, με φοιτητές, καθηγητές και υπαλλήλους να μην μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του, ενώ αυτό που είχε γίνει γνωστό ήταν πως τότε είχε δεχτεί κυβερνοεπιθεση. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από το ΕΑΠ, για το τι ακριβώς συμβαίνει, αυτή την φορά.