Εκτός από τα καθιερωμένα βράδια Δευτέρας, ο Μπάμπης Γκολές θα βρίσκεται με τα γνήσια ρεμπέτικα τραγούδια του και κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 14:30 στο Παντοπωλείον – Πολίτικη Κουζίνα.

Ο Μπάμπης Γκολές, παραμένει μέχρι σήμερα ένας αυθεντικός ερμηνευτής του ιδιαίτερου ρεμπέτικου τραγουδιού. Όσοι έχουν την τύχη να ακούσουν ή ακόμη καλύτερα να ζήσουν από κοντά το Μπάμπη πραγματικά βιώνουν μια ανεπανάληπτη μουσική και όχι μόνο μύηση στο αυθεντικό ρεμπέτικο που αυτός αναβιώνει με την δεξιοτεχνία του και τη μουσική του. Μια τέχνη που σπούδασε παίζοντας πολλές φορές δίπλα σε μεγάλου μάστορες του ρεμπέτικου.

Μαζί με τον Μπάμπη Γκολέ, στο πάλκο του Παντοπωλείου – Πολίτικη Κουζίνα εμφανίζονται ο δεξιοτέχνης του βιολιού Σενίχ Ουνδεγέρ, ο Κώστας Παναγόπουλος στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Θεόδωρος Μπαντούνας στο μπουζούκι και η Ειρήνη Αγγελοπούλου στο τραγούδι.

Όσοι αγαπούν το καλό τραγούδι και το εξαιρετικό φαγητό μπορούν να επισκεφθούν το «Παντοπωλείον – Πολίτικη Κουζίνα» στην οδό Δανιηλίδος 37Α. Τηλέφωνο κρατήσεων: 2610 225 928.