Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το πρωινό του Σαββάτου (30/11) η Αθηνά Οικονομάκου και έδωσε για πρώτη φορά την απάντηση της στα σχόλια του Γιώργου Τσαλίκη. Ο γνωστός, καλεσμένος πριν από μερικές ημέρες στο Happy Day, καυτηρίασε τη στάση της ηθοποιού να φωτογραφίζεται δημόσια με τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα, και να ανεβάζει συχνά τις προσωπικές τους στιγμές στο Instagram.

Γιώργος Τσαλίκης για Αθηνά Οικονομάκου: «Γλωσσοφιλιέται στις πινίνες και τη βλέπουν τα παιδιά της, νισάφι κούκλα μου»

«Δεν νιώθω τίποτα, χαμογελάω. Ο καθένας διαχειρίζεται τη ζωή του, τις αποφάσεις, τις απόψεις του, τη συμπεριφορά του και είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Δεν μπορεί να επηρεάσει, δεν με αγγίζει κάτι», σχολιάζει αρχικά η ηθοποιός σε ερώτηση που της απηύθυνε ο Νίκος Συρίγος.

«Είναι η άποψή του, τη σέβομαι. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ δεν κάνω το ίδιο. Δεν με ενδιαφέρει να πάω σε μια εκπομπή και να πω την άποψή μου για έναν άλλον άνθρωπο. Δεν θεωρώ ότι ταιριάζει στη δική μου προσωπικότητα», επισήμανε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου για τον τραγουδιστή.

«Ο καθένας όπως νομίζει, το χειρίζεται. Αυτό πιστεύει, αυτό είπε. Δικό του το πρόβλημα. Ο καθένας ας κοιτάει την οικογένεια του», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της για τον Γιώργο Τσαλίκη η Αθηνά Οικονομάκου.

zappit.gr