Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη εθνική μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου, λένε αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη φίλοι και συγγενείς.

Η Βέφα Αλεξιάδου έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, σε ηλικία 91 ετών, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε όσους τη γνώριζαν, την αγάπησαν και τη θαύμαζαν για τη δουλειά της και την παρουσία της στις τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ τα βιβλία με τις συνταγές της κατάφεραν να μπουν σε χιλιάδες σπίτια, με τις γεύσεις της να μεγαλώνουν γενιές.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Ιερό Ναό Αναστάσιος του Κυρίου, στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσει η ταφή στα κοιμητήρια του Δήμου Θεσσαλονίκης.

protothema.gr


Η κηδεία της Βέφας Αλεξιάδου