Υλικά
2 φλιτζάνια νερό
6 ξυλάκια κανέλας
4 φέτες λεμονιού
4 κουταλάκια του γλυκού μέλι, ή ανάλογα με τη γεύση
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά αφήστε το νερό και τα ξυλάκια κανέλας να βράσουν. Καλύψτε, μειώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 2ο
Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το να μείνει για άλλα 5 λεπτά.
Βήμα 3ο
Σερβίρετε με μια φέτα λεμονιού και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.
Πηγή: vita.gr