Το patrasevents.gr και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΚάΠα κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων παρέχουν τη δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους των ανώτερων και ανώτατων ιδρυμάτων να παρακολουθούν τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις των πανελλαδικών εξεταζόμενων μαθημάτων.

Η ιδιάζουσα δυνατότητα που παρέχεται στους επισκέπτες του portal έγκειται στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση τους, εφόσον δημοσιεύονται τα θέματα και οι απαντήσεις, προτού αναρτηθούν ή δημοσιευτούν σε άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων διαμορφώνεται ως εξής: την Παρασκευή στις 17 Μαΐου οι υποψήφιοι των Ημερήσιων και των Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων καλούνται να εξεταστούν στο μάθημα της Ν/Ε Γλώσσας. 

Στη συνέχεια τη Δευτέρα στις 20 Μαΐου εξετάζονται σε μάθημα γενικής παιδείας (Βιολογία, Μαθηματικά και στοιχεία Στατιστικής, Φυσική και Ιστορία). Στις 22/5 θα εξεταστούν στη Νεοελληνική Λογοτεχνία και τη Φυσική, στις 24/5 στην Ιστορία, τη Βιολογία, τη Χημεία – Βιοχημεία και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεως.

Στις 27/5 θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά, στις 29/5 στα Λατινικά,  τη Χημεία, την Ηλεκτρολογία και την Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον.

Τα φροντιστήρια ΚάΠα μεριμνούν για την συνολική και πολυσχιδή προετοιμασία των μαθητών με την οργανωμένη αξιολόγηση, τα αποτελεσματικά συστήματα παρακολούθησης της μαθητικής προόδου και την αμέριστη και αδιάλειπτη στήριξη των εκπαιδευτικών, ώστε οι μαθητές να δύνανται να ανταπεξέλθουν με υπευθυνότητα και με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις των Πανελληνίων εξετάσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για (ΓΕΛ) και (ΕΠΑΛ) στην ιστοσελίδα:www.kapalearn.gr