Το Westside Festival παρουσιάζει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Dexameni_project τους Goodbye Bedouin, 33 Lovers και τους Mr. Egglemon & The Headfish!!
French Disko Selecting the music after
Είσοδος ελεύθερη
• Οι Goodbye Bedouin είναι μία psych garage μπάντα από την Πάτρα που αποτελείται από τους Βασίλη Σμπήλια (φωνή, κιθάρα, ντέφι), Σπύρο Παπαϊωάννου (κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά), Θεόδωρο Παπαδόπουλο (κιθάρα, πλήκτρα), Γεράσιμο Ασπρομάλλη (μπάσο, φωνητικά) και Γιώργο Αμαξά (ντραμς, ντέφι, μαράκες), όλοι τους πρώην μέλη ανεξάρτητων μουσικών συγκροτημάτων της πόλης. Το 2020 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album “The Shaking People”.
• Οι 33 Lovers είναι το πνευματικό παιδί του τραγουδιστή, τραγουδοποιού και πολυοργανίστα Stratos Kiris. Μετά τη διάλυση του προηγούμενου συγκροτήματός του, Monovine, ο Stratos δημιούργησε τους 33 Lovers το 2020, αγκαλιάζοντας μια indie pop, lo-fi αισθητική. Το πρώτο τους άλμπουμ "Ghost Flower", ηχογραφημένο στο σαλόνι του παραγωγού Βασίλη Νησσόπουλου, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 από την Inner Ear records, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και βρέθηκε στις κορυφαίες λίστες της χρονιάς.
• Οι Mr. Egglemon & The Headfish ξεκίνησαν ως σχήμα "του δρόμου" παίζοντας στην Πάτρα, από το 2017 μέχρι και σήμερα, διασκευές folk americana, blues και country. Τον τελευταίο χρόνο προετοιμάζουν τον καινούριο τους δίσκο, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του '25.
Goodbye Bedouin, 33 Lovers, Mr. Egglemon & The Headfish στο Dexameni project
-
Χάρτης
Παναχαΐδος Αθηνάς, Δημοτικό Περίπτερο, Δασύλλιο, Πάτρα -
Αναλυτικό πρόγραμμα
Σάββατο,
23 Νοέ 2024
21:00