Στη μια περίπου το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες. Λίγη ώρα νωρίτερα, το θύμα της γυναικοκτονίας, η 43χρονη μητέρα τριών παιδιών, κηδεύονταν στο Δοκίμι Αγρινίου, το χωριό καταγωγής της σε πολύ βαρύ κλίμα και με τους δικούς της ανθρώπους να εκφράζουν την οργή τους για τον δράστη.
Περίπου στις 2:30 το μεσημέρι ο 30χρονος μεταφέρθηκε από τα δικαστήρια ξανά στην Αστυνομική Διεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προκύψει μια «εμπλοκή» ως προς την νομική του εκπροσώπηση μιας και ο νομικός που φέρονταν πως θα τον αναλάβει, τελικά δήλωσε αδυναμία «εξαιτίας φόρτου εργασίας».
Τελικώς, την υπεράσπισή του ανέλαβε δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ζητώντας προθεσμία για την απολογία του κατηγορουμένου, προκειμένου να μελετηθεί η σχετική δικογραφία. Ο 30χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της Ανακρίτριας το Σάββατο 16/11.
Πηγή: agriniopress.gr