Αηδιασμένη από μια μυρωδιά εμφανίστηκε σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok μια Αμερικανίδα που έκανε την βόλτα της στην Γλυφάδα. Πρόκειται για την σύντροφο του πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και νυν του Περιστερίου, Τζορτζ Πάπας, η οποία παρότι έχει περάσει πολύ καιρό στην Ελλάδα δεν τα έχει... μάθει όλα ακόμα.

«Αυτό που κανείς δεν σου λέει για την Ελλάδα» γράφει η Λόρεν Τίμπι στην ανάρτησή της στο TikTok και πολλοί στα σχόλια της γράφουν «επιτέλους κάποιος το είπε». Μπορεί οι περισσότεροι να μην κατάλαβαν αρχικά τι εννοούσε ωστόσο όσοι μένουν στη Γλυφάδα ή έστω την έχουν επισκεφτεί σίγουρα συμφώνησαν μαζί της.

Αυτό που ενόχλησε το μοντέλο από τη Νέα Υόρκη, ήταν η χαρακτηριστική μυρωδιά της χαρουπιάς. Η χαρουπιά μπορεί να είναι ένα πολύτιμο δέντρο με εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες, ωστόσο τη συνοδεύει μία πολύ χαρακτηριστική μυρωδιά που σε κάποιους θυμίζει χλωρίνη ή μούχλα.

«Η μυρωδιά είναι τόσο άσχημη. Αν ξέρετε, ξέρετε» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο της, ενώ στο κλιπ της ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ήρθα στην Ελλάδα και υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα δέντρα με μια περίεργη μυρωδιά που είναι... Είναι τόσο άσχημο...».

protothema.gr

@laurentiby

The smell is so bad. If you know you know

original sound - Lauren Tiby