Συστατικά
1 συσκευασία για ζύμη πίτσας
280 γρ. νερό, χλιαρό
3 κ.σ. ελαιόλαδο
6 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
2 μικρά κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
2 μικρές μελιτζάνες, κομμένες σε λεπτές φέτες
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε φέτες
2 καρότα ψιλοκομμένα
κόκκινα φασόλια
200 γρ. μανιτάρια, λευκά, κομμένα σε φέτες
1 κρεμμύδι, ξερό, κομμένο σε φέτες
20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1/2 φλ. αρακά
1/2 φλ. φασολάκια
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
Ακολουθείς τις οδηγίες της συσκευασίας για να φτιάξεις τη ζύμη
Την κόβεις σε δύο ίσα μέρη και την απλώνεις σε στρογγυλό σχήμα με τον πλάστη
Την σκεπάζεις και την αφήνεις για 1 περίπου ώρα σε ένα ζεστό δωμάτιο
Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζεις τα φασολάκια και τον αρακά μέχρι να μαλακώσουν
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνεις τη σάλτσα ντομάτας και τη ρίγανη και τα ανακατεύεις
Απλώνεις στη ζύμη 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα
Καλύπτεις την επιφάνεια της πίτσας με τα υλικά
Ρίχνεις ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι και προαιρετικά τυρί
Την ψήνεις στους 200 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά
Τη σερβίρεις ζεστή.
Πηγή: tlife.gr