Διασωληνωμένη παραμένει για τρίτο 24ωρο στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το Σάββατο το πρωί.

Η ανήλικη παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα βγαίνοντας από το σπίτι της, στην ε.ο Αγρινίου Θέρμου περίπου 400μ πριν το Λιγόρεμα στην έξοδο του Καινουργίου.

Η μικρή είναι πολύτραυματίας με κακώσεις στα συμπαγή όργανα της κοιλιάς, ενώ έχει σοβαρή κρανιο – εγκεφαλική κάκωση με κατάγματα οστών στην βάση του κρανίου και στην σπονδυλική στήλη.

Σήμερα η ομάδα του Ανδρέα Ηλιάδη που παρέλαβε την μικρή όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο Αγρινίου, επανεξέτασε την κατάστασή της.

Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της 12χρονης η οποία παραμένει σταθερή.