Στη σύλληψη μίας 62χρονης Ελληνίδας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από την Πέλλα, όταν την εντόπισαν να μεταφέρει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο σακούλες με συνολικά 500 πακέτα τσιγάρα για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στην κατοικία της γυναίκας, διαπιστώθηκε ότι έκρυβε άλλα 430 λαθραία πακέτα τσιγάρα τσιγάρων και 640 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, συνολικού βάρους 32 κιλών, όπως αναφέρει το protothema.

Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, καθώς και 61 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή της 62χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.