Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο των συνεχών αναπτυξιακών της δράσεων διοργανώνει στις 12 και 13 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα συνεδριακό και εκθεσιακό διήμερο υπό τον τίτλο «1ο Forum Υγείας». (Ώρες λειτουργίας: 12/4 από 5:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ. και 13/4 από 10:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.).

Το νέο συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» που πραγματοποιείται με την συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας, του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία και με τη συμμετοχή ιδιωτικών φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας ,έχει θεματική ενότητα «Υγεία και Ανάπτυξη».

Το «1o FORUM ΥΓΕΙΑΣ», λειτουργώντας στα πρότυπα αντίστοιχων κλαδικών αναπτυξιακών επιτυχημένων διοργανώσεων του «Συμβούλου Επιχειρήσεων», φιλοδοξεί να γίνει τόπος ευρύτατων συναντήσεων και διαλόγου μεταξύ εκπροσώπων φορέων του χώρου της Υγείας, εκπροσώπων της πολιτείας, της πανεπιστημιακής κοινότητας, δημοσίων και ιδιωτικών νοσηλευτικών και διαγνωστικών μονάδων, επιχειρηματιών του χώρου του Τουρισμού, κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.forumanaptixis.gr.