Ανάστατοι φαίνεται να είναι οι κάτοικοι των Ιτεών της Πάτρας καθώς σύμφωνα με αναγνώστη του patrasevents.gr στην περιοχή γίνονται εργασίες που έχει αναλάβει εταιρεία. Όμως σύμφωνα με τα όσα αναφέρει από το τσιμέντο που έχει πέσει για να γίνουν έργα στήριξης, έχουν μπαζωθεί σχεδόν μέχρι τη μέση και οι δύο αγωγοί των ομβρίων υδάτων.
Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι τα νερά θα περνούν κατά το ήμισυ και μάλιστα σε μια περιοχή που κατά το παρελθόν έχει δώσει πλημμυρικά φαινόμενα.
Οι εργασίες εκτελούνται στη συμβολή των οδών Ακτή Δυμαίων με Συρρακουσσών και όπως επισημαίνουν πρέπει να παρέμβουν οι αρμόδιοι ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σωστά και να μην υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον και κυρίως ενόψει του χειμώνα.