Υλικά

1/2 κούπα βρώμη
1 ώριμη μπανάνα
1/2 κανονική μπανάνα
1 αυγό
1 κούπα γάλα σόγιας
1/4 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
1 κ.σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
Μερικές σταγόνες μαύρης σοκολάτας

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
Σε ένα μπλέντερ προσθέστε τη βρώμη, την ώριμη μπανάνα, το αυγό, το γάλα σόγιας, το μπέϊκιν πάουντερ και το κακάο και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βάλτε το μείγμα σε ένα ταψάκι που μπορεί να μπει στον φούρνο.
Από πάνω προσθέστε μερικά κομμάτια από την μπανάνα και τις σταγόνες σοκολάτας.
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθούν οι άκρες και να ψηθεί το κέντρο.

Πηγή: imommy.gr